Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. IV - rozpakowywanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-24, 17:25   #7
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. IV - rozpakowywanie

Witek i jego mama meldują się

Naprodukowałam się a tu mi wyskoczyło info, że wątek zamknięty ...

kopiuj-wklei i już mam

Cytat:
Napisane przez karamari Pokaż wiadomość
Ale wybór tych Microlifów - znowu nie wiem, który wybrać
http://www.sklep4u.com/pokaz_podkat.php?idkat=2&str=1
Zwłaszcza, że ja się czaję jednak chyba na taki klasyczny, co by mierzyć rektalnie. A tu 12 modeli i różnicy między nimi nie widać
Ale ceny faktycznie ma chyba konkurencyjne - przynajmniej w porównaniu z tą stroną

Dzięki za wsparcie małobrzuszkowe Już mi ogólnie znacznie lepiej
Pewnie dlatego tak tanio ma, bo to bardzo dobry kumpel i ceny mi rzuca bez marży, takie jakie są w hurtowni.
Kupuję u niego feminatal za 40 zł. - więc bajka
Popytam, które z tych klasycznych mają najlepsze wzięcie

Cytat:
Napisane przez III78 Pokaż wiadomość
Ja mialam to samo. Jak tylko sie dowiedzialam o ciąży, to od razu Internet i juz na samym poczatku na USG. Najpierw zobaczyć czy jest pęcherzyk i czy jest we wlasciwym miejscu. Potem czy serce bije. Naczytałam się o pustych pęcherzykach, o poronieniach i w 8 tygodniu wylądowalam z w szpitalu z krwawieniem. Tylko że z drugiej strony takie informacje też sa ważne. Mam koleżanke, która niedawno sie dowiedziala że jest wciązy i w 5 tygodniu zaczęła krwawić i się zastanawiała czy iść do lekarza. Prawie nakrzyczalam na nią że od razu do szpitala. Ale ona poszla do prywatnego ginekologa, lekarz przepisał jej duphaston i nawet L4 jej nie dal. Tydzień później wylądowala w szpitalu z poronieniem. Ja może gdybym tak dużo nie czytala też bym zbagatelizowała moje jrwawienie, bo było bardzo delikatne i malo tego było. A tak to wyszłam ze szpitala z diagnozą "poronienie zagrażające".
Informacje są ważne ale nie należy przesadzać z ich nadmiarem i bez potrzeby się w nie nie zagłębiać . Moim zdaniem jedna rzetelna książka dot. ciąży wystarczy
Współczuję z powodu koleżanki ...

Cytat:
Napisane przez III78 Pokaż wiadomość
Ja własnie zakupiłam wszystko dla Mlodej z HiPPa + oliwka Oiliatum (czy jakos tak), chusteczki nawilżajace z Nivea
Słyszałam, że kosmetyki Hippa są bardzo dobre dla niemowlaków - dlatego się w nie zaopatrzyłam. Na ich rzecz zrezygnowałam z aptekowego emalium lub oilatum. Sudokrem mam na wszelki wypadek (dostałam od kumpeli-defacto farmaceutki) Jeśli okaże się, że młody ma problemy skórne (odpukać w niemalowane) to dobiero wtedy sięgnę po te apteczne specyfiki

Cytat:
Napisane przez Irysowa Pokaż wiadomość
witajcie

SOrki dziewczyny za wczorajszy post....ale mialm dosc wcozraj skurczow..i wszystkiego....Mam nadzieje ze wybaczycie...

A u mnie ja dzis jakas taka nieswoja jestem nie zmecozna ale jakos dziwnie sie czuje.....i NADAL mam przeczucie ze urodze przed terminem grubo.... Nie wiem ale cos takiego we mnie siedzi.....

Miki sie urodzil wsumie po terminie 3 dni...wiec moze i z Janeczka tez tak bedzie OBy.....
Nie przepraszaj - nie ma za co
Janeczko, siedź grzecznie jak najdłużej w brzusiu mamusi, coby się już tak bardzo nie martwiła

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Żeby przyspieszyć powstanie nowej części naszego wątku napiszę szybko: Nasza czerwona "bryka" jest już w sklepie Jeszcze wózka nie oglądałam, bo mąż wraca teraz późno, więc może w przyszłym tygodniu wybierzemy się do sklepu, a najpierw zdecydujemy, czy bierzemy go już do domu. No i domówiłam do tego fotelik - akurat jutro albo pojutrze mają być ludzie z Tako, więc może będą mieli ze sobą pasujący fotelik. Jak nie, to poczekamy. Jeszcze jest czas
jupi
sorejna jest offline Zgłoś do moderatora