Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wirtualne przyjaciółki cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-24, 18:31   #1003
wwweeerka
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
póki nic poważnego mi się nie stanie to pewnie będę taka odważna, chociaż boję się trochę naćpanych ludzi, np.jak ich na ulicy widzę, tacy to wiadomo że nie wiadomo co zrobią, tak jak ostatnio ten co mnie zaatakował
A jak to sie stalo?
Kiedys jak bylam z kolezanka w naszym miasteczku to chodzilo za nami 2 pijanych facetow, dobrze ze bylismy samochodem to poszlysmy szybszym krokiem i pojechalysmy z tamtad ale strach byl

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
A propos zalamanych paznokci opowiem Wam jak mi kiedys jedna kolezanka zrobila paznokcie.
Zrobila kurs i dostala caly zestaw do robienia tipsow i zaprosila mnie na jedna sesyjke. A ze ja nigdy nie robilam to pomyslalam a co mi tam i skorzystalam. Owszem zrobila mi ale wygladalo to tragicznie wrecz. NIE schodzilo sie z moimi naturalnymi, widac je bylo spod tych zelowych, ciagle sie o cos zaczepialam. Paznokcie wytrzymaly-uwaga...tydzien! to byl szok dla mnie kiedy po tygodniu zwyczajnie odpadly mi zelowe pazurki. Wykonczona tym wszystkim powiedzialam ze nigdy wiecej nie zrobie sobie zadnych sztucznych pazurkow. Wole naturalne mimo ze sie zlamia od czasu do czasu. Przynajmniej wiem ze sa moje. Moze kiedys sie skusze ponownie ale to juz do bardziej profesjonalnego salonu niz do kolezanki
Ja zrobilam sobie w salonie i tak zerwalam po tygodniu a potem pol roku leczylam je

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora