2009-08-24, 18:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Cytat:
Napisane przez wwweeerka
Tylko szkoda ze kwiatkow nie hodujemy 
Ostatnio jak robilam bukiet na 18-stke to mama juz nic nie poprawiala 
|
Podsuń pomysł rodzicom 
Z Rafaello? 

Cytat:
Napisane przez wwweeerka
Tak myslalam ze o to chodzi 
|
Facet mi wcisnął inną salę Poleci tam jeszcze raz 
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------
Kolega mnie pyta ile można mi wysłać w jednym meilu? A ja: "a gdzie to mogę sprawdzić?" Jego odpowiedź: "Aha. W takim razie Ci podzielę na kilka mniejszych" 
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------
Cytat:
Napisane przez tagogirl
masz rację ale ja już tak ostatnio mam  nie lubię po prostu publicznego obrażania kogoś albo śmiania się  mam taką koleżankę która każdego po kolei w autobusie obgaduję.. a ta ma to brzydkiego a ta ma to...patrz na tego, jak on wygląda..już jej raz powiedziałam żeby tak nie robiła jak ze mną jest a ona na to: ale kogo to obchodzi co ja o kim mówię, mogę mówić co mi się podoba  i jakoś tak się nie boję powiedzieć swoje, niedawno zostałam prawie przypadkowo zakatowana przez damskiego boksera, nic sobie z tego specjalnego nie zrobiłam, oczywiście pół godziny po fakcie dotarło do mnie co by mogło się ze mną stać gdyby się na mnie rzucił i zaczęłam płakać że nawet bym się z nikim nie pożegnała 
|
Mnie się też zdarzyło nieraz kogoś obgadać w autobusie To takie normalne, że się komentuje czasem ludzi, których się spotyka. Nikomu tym krzywdy nie robię, nie obrażam przecież nikogo.
Dobrze, że się nie boisz powiedzieć co myślisz, ale na takich damskich bokserów, jak napisałaś, uważaj.
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------
Cytat:
Napisane przez wwweeerka
Ja zazwyczaj na takie cos nie zwracam uwagi jesli chodzi o pijakow 
|
Ja też nie A dość często mi się takie sytuacje zdarzają
A niedawno zostałam określona damą przez panów pijaków siedzących na ławeczce, bo.. nie powiedziałam im "dzień dobry" 
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------
Cytat:
Napisane przez tagogirl
racja ale on wtedy obraził kobietę i widać było że jej się strasznie przykro zrobiło  a było tam dużo ludzi i raczej nie wyglądali na groźnych
|
Coś Ci powiem. Nie żeby Cię pouczać, ale dla Twojego bezpieczeństwa. Czasem nie warto się mieszać, jesteś dziewczyną, nie obroniłabyś ani siebie w tym momencie ani tej kobiety, gdyby tak na prawdę coś się zaczęło dziać. To że jest dużo ludzi nic nie znaczy, rzadko który reaguje, nie pomogli by.
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------
Cytat:
Napisane przez tagogirl
póki nic poważnego mi się nie stanie to pewnie będę taka odważna, chociaż boję się trochę naćpanych ludzi, np.jak ich na ulicy widzę, tacy to wiadomo że nie wiadomo co zrobią, tak jak ostatnio ten co mnie zaatakował 
|
Lepiej byś nie musiała mieć takich doświadczeń. Naćpany... pijany też nie wiadomo co zrobi... Jak to Cie zaatakował?
|
|
|