Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zadowolić wszystkich...???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-24, 18:55   #40
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9
Konto usunięte

Dot.: Jak zadowolić wszystkich...???

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
uwaga bo nadszedł zmasowany atak, Dziewczynko ( ilonkaczapelka )jakbyś przeczytała co napisałam powyżej to byś nie pisała bzdur, po drugie ceny sukni ślubnych są w kazdym mieście inne, dodatki też, wyprzedaże są ok, ale kto powiedział że ja mam teraz czas i pieniądze na kupowanie sukni ślubnej, jeśli dobrze zrozumiałaś topik, o czym nie sądzę autorce chodziło o weselu mniejszym, kameralnym a nie podała liczby osób, ja pisząc o swojej sytuacji odniosłam się do tego że chciałabym też mniej osób niż chcą rodzice( mniej niż 100 ) i to znacznie mniej, poza tym nie wiem czy przeczytałaś ( raczej nie) napisałam że nie chcę się wcinać w topik autorki, lecz wypowiedz emerald sea zmusiła mnie do skomentowania

A teraz i ta emerald sea która stwierdziła, że ok każdy może mieć inną wizje i jest ok, również przyatakowała.... chyba każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na forum, a ja nie oczekiwałam na odpisywanie na mój post bo był on skierowany do wierki22, razem z radą co ja bym zrobiła na jej miejscu i napisałam jeśli dobrze nie doczytałyście że jestem w podobnej sytuacji choć nie takiej samej a że ktoś odpisał na mój topik i rozpoczął się dłuży temat to wyszło jak wyszło

poza tym zachęcam drogie panie do uważnego czytania postów, ilonkaczapelka patrz ostatni mój post odnośnie twojego tekstu z użalaniem się
wyluzuj, kto tu cię atakuje? wdech, wydech? a to juz nie mozna stwierdzic, że przyjecie na 100 osób jest raczej spore a nie skromne? coś ty taka drażliwa? czyżby stresik przedślubny? litości... strach się odezwać...
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując