uwaga bo nadszedł zmasowany atak,

Dziewczynko (
ilonkaczapelka )jakbyś przeczytała co napisałam powyżej to byś nie pisała bzdur, po drugie ceny sukni ślubnych są w kazdym mieście inne, dodatki też, wyprzedaże są ok, ale kto powiedział że ja mam teraz czas i pieniądze na kupowanie sukni ślubnej, jeśli dobrze zrozumiałaś topik, o czym nie sądzę autorce chodziło o weselu mniejszym, kameralnym a nie podała liczby osób, ja pisząc o swojej sytuacji odniosłam się do tego że chciałabym też mniej osób niż chcą rodzice( mniej niż 100 ) i to znacznie mniej, poza tym nie wiem czy przeczytałaś ( raczej nie) napisałam że nie chcę się wcinać w topik autorki, lecz wypowiedz
emerald sea zmusiła mnie do skomentowania
A teraz i ta
emerald sea która stwierdziła, że ok każdy może mieć inną wizje i jest ok, również przyatakowała.... chyba każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na forum, a ja nie oczekiwałam na odpisywanie na mój post bo był on skierowany do
wierki22, razem z radą co ja bym zrobiła na jej miejscu i napisałam jeśli dobrze nie doczytałyście że jestem w podobnej sytuacji choć nie takiej samej

a że ktoś odpisał na mój topik i rozpoczął się dłuży temat to wyszło jak wyszło
poza tym zachęcam drogie panie do uważnego czytania postów, ilonkaczapelka patrz ostatni mój post odnośnie twojego tekstu z użalaniem się