Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-25, 09:48   #1010
Nika1980
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

najgorsze jest to ze obwiniałam niewinnego czlowieka,
sprawa jest dosc nietypowa bo zastraszone sa dwie osoby - wspolnych byłych nie mamy a to było pierwsze pytanie P. ehhh plan ? jezeli bedzie działo sie cos niepokojacego mamy dzwoni ... telefony z ktorch były wykonywane polaczenia i smsy nie sa zarejestrowane sa wylaczone trudno uzyskac nadajnik ... ehhh nikt nic nie widział nie słyszał ... mieszkamy w przeciwnych krancach miasta nie mamy wspolnych sasiadów ... nie pracujemy razenm trudno powiazac fakty zeby cos grało .... lista wspolnych znajomych jest tez niewielka ...
tz najchetniej wysłałby mnie na wakacje na dobre kilka miesiecy zeby wszystko sie wyjasniło ale tak nie mozna .. praca, szkoła tak sie nie da ...
zabrałam sie za mycie okien zeby sie rozładowac ...

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

nie chce wiedziec ...
jejku....faktycznie dziwna sprawa... trudno znaleźć jakieś powiązanie...a może ktoś z waszej odległej przeszłości...długo się z przyjaciółką znacie?

ludzie są porąbani, to prawda....nawet sobie nie wyobrażam, przez co ty i tż przechodzicie...
a przyjaciółka też nie ma żadnych podejrzeń, pomysłów kto to może być....? a może to wcale nie facet, może to jakaś wasza stara koleżanka?

przepraszam, że tak pytam, pewnie to wcale nie pomaga...

mycie okien to dobry pomysł, wypożycz sobie jakieś filmy, oderwij troszkę myśli od całej sprawy....

i kochana...uważaj na siebie....

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora