2009-08-25, 13:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Cytat:
Napisane przez pranie
ja kocham Hong Kong, moze nawet za jakis czas sie tam przeniesiemy na troche...  tfu, nie zapeszam
Rozi, strasznie sie ciesze ze Ci sie paczuszka (i pieluszka  ) podobala! Niech Ci sluzy!!
|
No ładnie, od razu na drugi koniec świata chcecie się przenieść? 
A co do tekstu do Rozi - zrozumiałam, że to pieluszka ma jej służyć Rozi staraj się tam, pierwszą pieluchę już masz 
Cytat:
Napisane przez ferguusson
ale wiesz ze jak juz usiadziesz.. i wlaczy Ci sie cykl pisania(i nie bedziesz sie rozpraszac "ah.. tylko wizaz sprawdze  " itp) to juz naprawde pojdzie z gorki. Ja sie tak kiedys bronilam caly dzien.. az o 23 ani nikogo nie bylo na necie.. ani filmow.. przejedzona bylam okrutnie(wiec gotowanie nie bylo juz wymowka).. sprzatac nie moglam bo za pozno.. i zaczelam pisac..
i jak usiadlam o 23 to skonczylam o 4 nad ranem -wynik-9 stron  po ang..
ferguussonek byl z siebie dumny 
|
Ja wiem, wiem... Od zawsze tak mam, że jak już usiądę i się zawezmę to wciągam się w temat i leci. Tylko najgorzej się wziąć 
Ale z mojego lenistwa wyniknęło też coś pożytecznego właśnie ustawiam na nagrywarce dvd programy, które chcę żeby mi się nagrały w ciągu najbliższych dni i przeglądając Program TV natrafiłam na cykl "Religie świata" - a że mój licencjat dotyczy islamu powoli uważam się za speca w tym temacie po przeczytaniu masy książek, ale dodatkowy program nie zaszkodzi
|