Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-25, 13:49   #2209
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III

Cytat:
Napisane przez pranie Pokaż wiadomość
ja kocham Hong Kong, moze nawet za jakis czas sie tam przeniesiemy na troche... tfu, nie zapeszam
Rozi, strasznie sie ciesze ze Ci sie paczuszka (i pieluszka ) podobala! Niech Ci sluzy!!
No ładnie, od razu na drugi koniec świata chcecie się przenieść?

A co do tekstu do Rozi - zrozumiałam, że to pieluszka ma jej służyć Rozi staraj się tam, pierwszą pieluchę już masz

Cytat:
Napisane przez ferguusson Pokaż wiadomość
ale wiesz ze jak juz usiadziesz.. i wlaczy Ci sie cykl pisania(i nie bedziesz sie rozpraszac "ah.. tylko wizaz sprawdze" itp) to juz naprawde pojdzie z gorki. Ja sie tak kiedys bronilam caly dzien.. az o 23 ani nikogo nie bylo na necie.. ani filmow.. przejedzona bylam okrutnie(wiec gotowanie nie bylo juz wymowka).. sprzatac nie moglam bo za pozno.. i zaczelam pisac..
i jak usiadlam o 23 to skonczylam o 4 nad ranem -wynik-9 stron po ang..
ferguussonek byl z siebie dumny
Ja wiem, wiem... Od zawsze tak mam, że jak już usiądę i się zawezmę to wciągam się w temat i leci. Tylko najgorzej się wziąć

Ale z mojego lenistwa wyniknęło też coś pożytecznego właśnie ustawiam na nagrywarce dvd programy, które chcę żeby mi się nagrały w ciągu najbliższych dni i przeglądając Program TV natrafiłam na cykl "Religie świata" - a że mój licencjat dotyczy islamu powoli uważam się za speca w tym temacie po przeczytaniu masy książek, ale dodatkowy program nie zaszkodzi

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora