Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - USG 4D- bezpieczne?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-25, 18:05   #6
kasiczka0106
Raczkowanie

GG do kasiczka0106
Dot.: USG 4D- bezpieczne?

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Przepraszam, ze tak powiem, ale to bzdura jakas... Kto Ci tak powiedzial ??? Dlaczego niby mialoby byc niebezpieczne ? Usg 3/4 d wykonywane jest dokladnie tak samo - zel i glowica jezdzaca po brzuchu, za to efekt na ekranie powalajacy. Osobiscie nie widze powodu, zeby sie tego usg obawiac.
Hej Eve,
cóż, powiedziały mi tak koleżanki, porady lekarza nie dałam rady uzyskać, nie było okazji, czytałam również na internecie. Dlatego też pytam tutaj, bo jestem bardzo napalona na ten skan i nie chciałabym iść z jakimiś wątpliwościami, a wiadomo, że idąc prywatnie mogę nie uzyskać od osoby, której za to płacę satysfakcjonującej odpowiedzi, ponieważ to dla nich zysk, a zmiana mojego zdania to strata.
Chciałam zaciągnąć więcej opinii, ponieważ zdaję sobie sprawę z tego iż (i przykro mi to mówić), że niektóre koleżanki mogą tak mówić również zwyczajnie z zazdrości, że one nie miały/ nie mają takiej możliwości/ pieniążków.

Aczkolwiek, jeżeli chodzi o tą niebezpieczną stronę to czytałam na internecie i pewnie to dziewczyny miały na myśli, że sprzęt musi być na prawdę świetny, ponieważ ultradźwięki mogą być szkodliwe przy nieodpowiednim sprzęcie oraz łatwo ich nadużyć myśląc, że wykorzystuje się odpowiedni czas.
kasiczka0106 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując