2009-08-28, 11:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Cytat:
Napisane przez cathy
grzmotów na mnie nie będzie, bo przede mną jeszcze Pastereczka jest i jakby co, jej się najpierw dostanie 
|
Cytat:
Napisane przez rozwielitka
grzmoty za umiłowanie piękna? no naprawdę, za to się nie może obrywać 
|
Cytat:
Napisane przez angel of sadness
po co od razu grzmoty?
|
Rany... co wy takie poważne tak się mówi po prostu przynajmniej w moich rejonach
Cytat:
Napisane przez kamilawu
Nie da się ukryć, no nie?  Za bardzo tajemnicza to ja nie jestem ...
|
Podobnie jak ja 
Cytat:
Napisane przez curry
To co,kto od poniedzialku? 
|
Tak tak, ja się piszę w kupie raźniej!
Cytat:
Napisane przez gadmarka
ja tam na A6W się nie piszę, za słabą mam silną wolę 
ale mam za to dobrą przemianę materii 
|

przemianę materii też mam bardzo dobrą, ale ona nie wzmacnia moich mięśni niestety przyłącz się!
Cytat:
Napisane przez 86Paula
wirtualny kg do przodu 
|

ale na pewno wolę to niż 24-godzinny zakaz wizażu ba! wolę niż 30-minutowy zakaz wizażu 
Cytat:
Napisane przez gadmarka
|
Jesteś hardkorem może KIEDYŚ spróbuję, jak sobie kondycję i wydolność wzmocnię...
Selene, Ty się z nas nie śmiej, 8 minut na każdą część ciała (abs, buns, legs, arms) to daje ponad pół godziny dziennie - ja wiem że to pikuś wobec Twojej codziennej siłowni ale wystarczy a jak już pisałam wcześniej - jak już się zmobilizuję do jakiegokolwiek wysiłku to byłoby mi żal, gdyby efekty były słabe, więc wezmę się też za inne formy aktywności 
Dziś przyszedł do mnie mój pierwszy uświadomiony stanik - Freya Eleanor (Ev dzięki za pomoc!), właśnie mam go na sobie, czuję się inaczej niż w zwykłym staniku, czuję że mam go na sobie bo lekko uciska, ale oddychać mogę w pełni i modlę się o migrację
|