Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-28, 11:25   #2723
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III

Cytat:
Napisane przez cathy Pokaż wiadomość
grzmotów na mnie nie będzie, bo przede mną jeszcze Pastereczka jest i jakby co, jej się najpierw dostanie
Cytat:
Napisane przez rozwielitka Pokaż wiadomość
grzmoty za umiłowanie piękna? no naprawdę, za to się nie może obrywać
Cytat:
Napisane przez angel of sadness Pokaż wiadomość
po co od razu grzmoty?
Rany... co wy takie poważne tak się mówi po prostu przynajmniej w moich rejonach

Cytat:
Napisane przez kamilawu Pokaż wiadomość
Nie da się ukryć, no nie? Za bardzo tajemnicza to ja nie jestem ...
Podobnie jak ja

Cytat:
Napisane przez curry Pokaż wiadomość
To co,kto od poniedzialku?
Tak tak, ja się piszę w kupie raźniej!

Cytat:
Napisane przez gadmarka Pokaż wiadomość
ja tam na A6W się nie piszę, za słabą mam silną wolę
ale mam za to dobrą przemianę materii

przemianę materii też mam bardzo dobrą, ale ona nie wzmacnia moich mięśni niestety przyłącz się!

Cytat:
Napisane przez 86Paula Pokaż wiadomość
wirtualny kg do przodu

ale na pewno wolę to niż 24-godzinny zakaz wizażu ba! wolę niż 30-minutowy zakaz wizażu

Cytat:
Napisane przez gadmarka Pokaż wiadomość
znalazłam, to HIIT
cytuję Ann http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=23075
kliknijcie na panolka, a potem w domu do dzieła
daje w kość, słowo daję, bo sprawdziłam i polecam jak ktoś lubi jak mu pot po leci
Jesteś hardkorem może KIEDYŚ spróbuję, jak sobie kondycję i wydolność wzmocnię...

Selene, Ty się z nas nie śmiej, 8 minut na każdą część ciała (abs, buns, legs, arms) to daje ponad pół godziny dziennie - ja wiem że to pikuś wobec Twojej codziennej siłowni ale wystarczy a jak już pisałam wcześniej - jak już się zmobilizuję do jakiegokolwiek wysiłku to byłoby mi żal, gdyby efekty były słabe, więc wezmę się też za inne formy aktywności

Dziś przyszedł do mnie mój pierwszy uświadomiony stanik - Freya Eleanor (Ev dzięki za pomoc!), właśnie mam go na sobie, czuję się inaczej niż w zwykłym staniku, czuję że mam go na sobie bo lekko uciska, ale oddychać mogę w pełni i modlę się o migrację

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora