bardzo ladna bizu
super wesele, ja tez jak bylam w podstawowce bylam na takim i tez sie bili i hmmm moj tata wzial udzial w tej akcji - boooosze co za wstyd

dobrze ze teraz juz nie te lata i bedzie sobie tylko podrygiwal przy muzyczce
super ze twoj sie zmobilizowal, kwiatki dostalas - slodko, a ja ostatnio widywalam czesto w drodze do pracy kopie pana ktory sie nazywa johnny depp

normalnie w szoku bylam ze ktos moze byc tak podobny, chociaz w pracy zatrudnilam jakis rok temu kierownika (kobiete) jednego z dzialow bedaca kopia anety kreglickiej; no i ten johnny depp zaprosil mnie na kawe, prosil o numer itd, oczywiscie oprocz tego ze mi milo to nie poszlam, jakies dwa ygodnie pozniej wspomnialam tz'owi aby hmm byl troche zazdrosny, ale sie obrazil, swtwierdzil ze pewnie to ja na niego caly czas patrzylam

zarzucilam focha i w efekcie jakos sie rozmylo ale chyba go meczy ten temat bo ostatnio mega czesto nie ma mnie w domu, tylko nocuje i tz wczoraj zapytal jak tam moj fan johnny i czy sie oddzywal, jak powiedzialam ze nie, bo po tym jak odmowilam kilka razy to dotarlo do niego, to tz drazyl, ze pewnie po tym co powiedzial wczesniej to i tak mu teraz nie powiem gdyby sie johnny odezwal itd.

wrzucam dekoracje auta, jakbys chciala na maila to wysli mi na priva swoj prywatny adres i przesle ci zdjecie
sukienki na poprawiny nie wiem i nie wiem w czym wystapie nastepnego dnia na sniadaniu bo sniadanie dla wszystkich organizujemy
dzisiaj zamowilismy wodke - 84 butelki pana tadeusza na 70 osob (udalo nam sie znalezc 22,95 za butelke

)
kupilismy soki
24 kartoniki 2L Caprio czerwona pomarancza
24 kartoniki 2L Caprio jablkowy
24 kartoniki 2L Caprio czarna porzeczka
tz mnie rozbroil bo ja myslalam o pomaranczy z drobinkami miazszu i on mi powiedzial ze lepiej nie, bo bedzie sie osadzac na szklankach i bedzie to zle wygladalo i obsluga bedzie musiala je co chwile zmieniac, no w szoku bylam ze o tym pomyslal

musimy jeszcze kupic alko na stol/barek, coca-cole i sprite w butelkach 1L(tz chce kupic 30 butelek coca-coli i 30 sprite) i bedziemy miec wode z mieta i cytryna wiec powinno wystarczyc
dostalismy juz nasze tablice rejestracyjne, sa pieeeeeeeeeeeeeeekne i mega profesjonalnie zrobione, tz zachwycony ze beda pasowaly do jego mini
do florystki ide w niedziele na 9.00 ustalac bukiet, dekoracje kosciola, dekoracje samochodu juz ostatecznie
a jutro na 8.00 na fryzure probna, mam nadzieje ze uda sie upiac moje wlosieta, co do zdjec to ja mam tylko kilka i jedyna upieta to ta z zalacznika, ale trudno nazwac to wysokim upieciem, w kazdym razie tak chce aby fryzjerka upiela moje wlosieta, jutro zobaczyly czy da rade
tz kupil buty

w koncu znalazl takie ktore sa w jego stylu i maja to cos w sobie - nie pytajcie mnie co bo ja je znalazlam, ale hmmm nie wiem jak to cos zdefiniowac on jest straszny na zakupach, jak kupuje buty to szuka je dluuuuuuuuuuuuuuugo, jak kupuje spodnie to ma kilka swoich modeli w ktorych jego tylek wyglada swietnie, ok umowmy sie ze ma swietny tylek

ale czasami smiac mi sie chce jak przymierzajac jeansy przeglada sie oglada jak wyglada z tylu

buty takie jak na zdjeciach tylko czarne, kupilismy w intershoe - widzicie tego metalowego diabla na podeszwie
mam pierwsza przymiarke 18 wrzesnia i moja mama i tz chca jechac zeby mnei zobaczyc i tak jakos ogolnie sie wczuli, w sumie to nie mam problemu ze tz zobaczy mnie przed slubem ale zaczelam miec schize ze moze mu sie nie spodoba albo cos

z drugiej strony wiem ze chce isc zebym nie szla sama bo sama wybieralam i poem mowilam ze bylo mi przykro ze nei mialam z kim pojechac

pojedziemy razem i mam nadzieje ze go olsni, juz wzial urlop na 18 wrzesnia