2009-08-30, 11:23
|
|
La Moderatoiure
|
Dot.: Praca magisterska - dyskusja
Cytat:
Napisane przez moniarek
Drogie forumowiczki (i forumowicze  ) walczę właśnie z moją pracą magisterską – idzie mi … różnie (kto kiedykolwiek pisał coś podobnego, zna ten ból  ). Aby moja walka zakończyła się sukcesem  baaaaaardzo proszę Was o uzupełnienie malutkiej ankietki, którą można znaleźć tutaj ->
http://www.ankietka.pl/ankieta/28695/plagiatowanie.html
Ankieta dotyczy problemu plagiatowania i systemów antyplagiatowych. Zawiera tylko 14 pytań – prostych, przyjemnych, nie wymagających dużego wysiłku umysłowego  Potrzebuję ok. 200 -300 uzupełnień, także jeżeli tylko nie będzie to dla Was problemem przekażcie proszę tę wiadomość dalej - do kogo się tylko da!!!! Będę Wam bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam,
przyszły mgr Monia… oby 
|
Wypełniłam 
Moja ankieta widnieje w moim podpisie, jak ktos ma chwilkę to zapraszam do wypełnienia.
A moja praca mgr...och...musze obronić się we wrześniu bo moja promotor juz nie będzie pracować na uczelni i jeśli nie oddam pracy do 15 .09 do dziekanatu to mogę zapomniec o obronie z nią i szukac sobie nowego promotora Masakra. A ja sobie wzięłam pracę po 9h w wakacje 6 dni w tygodniu i nie mam kiedy tej pracy pisać Załamka totalna.... Mam dopiero połowę mgr, a gdzie tu reszta....
Gotuję
|
|
|