Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-30, 22:10   #1115
ania p
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Gratulacje serdeczne.

A do lekarza przed 5 tyg. nie ma sensu. Przez ten czas, żeby się nie stresować i mieć pewność, że rośnie zrób sobie betę, powtórz np. za tydzień, jedz zdrowo, czosnki, cebulki, miodki itp.
Możesz zrobić toxo, bo i tak Cię lekarz na nie wyśle, morfologię itd.
Pójdziesz już do gina z kompletem.

Zdrówka życzę.

To i tak musi iść po skierowanko na badanka
Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
A ja tymczasem mam w domu takie coś...

Sąsiadka znalazła na średnicówce, niemal na środku ulicy stało... Zabrała i kuruje. Wczoraj i dziś robiłam za matkę, bo Kasia w pracy... Tzn. nadal robię.
Karmienie, masowanie brzucha, czesanie, odrobaczanie... do tego mamy świerzba usznego, liczne pogryzienia pcheł (brak futra w paru miejscach) i chyba grzyba na ogonie... same atrakcje.

Je, śpi i kwili. Niestety bardzo, bardzo chce do człowieka. Teraz śpi na kolanach mojego męża.
śliczny kotek , strasznie lubie sierściuchy

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość
Witam

nieśmiało pytam, czy przyjmiecie mnie do swego grona Od jakiegoś czasu przeglądam wizaż i wreszcie zdecydowałam się zalogować Spodziewałam się, że starania o dziecko mogą trwać trochę dłużej, ale nie wiedziałam, że aż tak będę przeżywać te porażki chyba zaczynam powoli wariować
Witaj serdecznie

ja dzis u znajomych byłam na griliku , tak się objadłam ze szok .. A miałam sie odchudzac bbuuuuu....