Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problemy i pielęgnacja cer suchych, naczynkowych, wrażliwych, alergicznych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-31, 07:53   #2799
Lynn
Zakorzenienie

Dot.: Problemy, pielęgnacja i kuracje dla cer suchych, naczynkowych, wrażliwych. ZBIO

Cytat:
Napisane przez milussia Pokaż wiadomość
Lynn też mam problem z tymi rumieńcami przy stresie powiedz mi czy rzeczywiście ten krem z Ziaji zlikwidował ci te rumieńce przy stresie czy używanie różnych kremów i kosmetyków dla cery naczynkowej? Rumieniec jaki mi się pojawiał gdy przebywałam w ciepłych pomieszczeniach uspokoił mi się po kremie Rubialine drogi ale ja go sobie bardzo chwale,znika uczucie pieczenia tak jak obiecują na opakowaniu,a nie znalazłam jeszcze takiego który je uspokoi przy stresie.
Poprawę zauważyłam po Ziaji. Nie mam rumienców wogole <jupi> a wczesnej nie dość, że sama je czulam, to inni mi mowili Uzywalam do tej pory kremu z Iwostinu, Ruborilu i teraz juz 2 opakowanie z Ziaji kremu na noc. Do tego rano przemywam twarz tonikiem z Ziaji do naczynkowej ( w rozowym opakowaniu), a na słonce nakladam filtr 50 Avene. Nie robię nic wiecej na razie, bo się nie znam
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując