2009-08-31, 08:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
Napisane przez Chatul
Ja nie czuję tego, że mi się wakacje kończą. We wtorek to poczuję ;]
Ech. To były pierwsze wakacje w moim życiu, podczas ktorych miałam do zrobienia pracę wakacyjną- przeczytać "Lalkę", "Potop" i zrobić 4 rozdziały zadań z matmy. Nie powiem, co myślę o takim sposobie uczenia, bo to chyba samo się przez się rozumie ;]
Ale wyrobiłam się ze wszystkim. Miałam jeszcze czas 4 książki dla przyjemności przeczytać i bawić się przednio.
Na sen w łóżku tylko czasu nie było. Na wyjazdach spałam w pociągach itd. żeby czasu nie tracić  Niezapomniane wspomnienia.
Powiem szczerze, że nie oddałabym tych wakacji nawet za rok wolnego
Mam nadzieję, że i Wy miałyście [ macie  ] udane wakacje 
|
super, że masz co wspominać z tych wakacji... moje też były bardzo udane dużo wypadów na spontanie, mnóstwo imprez i ogólnie super
Cytat:
Napisane przez astra85
wczoraj spotkalam kolege,ktorego wczesniej widzilam w kwietniu i pytal mnie czy mam sztuczne,doczepiane wlosy.szok  nasza wspolna kolezanka sobie przedluzyla i on myslal ,ze ja tez  ,mowil ze az tyle by mi normalnie nieurosly przez kilka miesiecy 
snilo mi sie ,z jezdzilam na rolkach z Blondyna
|
to fajnie, że ktoś postronny zauważył efekt kurde u mnie nikt tego nie zauważa.. chyba musiałabym podciąć włosy żeby zauważyli 
hehehe ah ten wizaż różne rzeczy się po nim śnią 
Cytat:
Napisane przez astra85
no bylo mi milo,ale potem pomyslalam ze to tylko chlopak i sie niezna ,bo przeciez wlosy mi nierosna w niweiadomo jakim szybkim tempie,moze on pamieta mnie jak mialam boba  ,a teraz za ramiona i juz odrazu podejrzenie ,ze doczepione 
|
oj uwierz mi, że niektórzy faceci prędzej zauważą i powiedzą niż "serdeczna" koleżanka mi taka jedna moja regularnie powtarzała, że mam sianko itd, więc po prostu ograniczyłam z nią kontakty. nie jestem upośledzona, rozumiem co się do mnie mówi i nie trzeba mi tego powtarzać w kółko przy każdej okazji 
Cytat:
Napisane przez legallybrunette
|
paskudo jedna! jak możesz nam to robić!
|