Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne odchudzanie od 31.08.2009!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-31, 14:37   #6
Gloire
Zadomowienie

GG do Gloire
Dot.: Wspólne odchudzanie od 31.08.2009!

eyo, cieszę się, że się przyłączyłaś

Ja już nie raz stosowałam różne diety, np. warzywną, jadłam same warzywa i grejfruty, schudłam, ale później powróciło... ogólnie teraz uważam, że ta dieta była kiepskim pomysłem, bo efekt jojo nieunikniony...
Później, czyli całkiem niedawno stosowałam kolejną dietę, dużo warzyw, ciemne pieczywo i tylko białe mięso i ryby, a do tego jadłam bardzo małe porcje 5 razy dziennie, ostatni posiłek około 18. Muszę przyznać, że czułam się super i widziałam efekty, ale jak to zwykle bywa, znowu olałam odchudzanie i znów zaczęły się słodycze i niezdrowe jedzenie...
Teraz znowu chcę przerzucić się na zdrowe, niewielkie posiłki... Mimo, że w kuchni stoi talerzyk z pysznymi ciasteczkami to się nie wyłamałam... mam nadzieję, że już tak zostanie, baaaardzo by chciała zrzucić 10 kg i ważyć miej więcej tyle co 3 lata temu
Mam 173 cm wzrostu i ważę 78 kg
Dodam jeszcze, że dziś zaczęłam się gimnastykować, między innymi robię ćwiczenia, które mają ujędrnić pośladki, mam płaski tyłek

Czemu ja przytyłam? TŻ za bardzo mnie rozpieszczał zaproszeniami na pizze i inne pyszności + mniej się ruszam, zanim poznałam TŻ to cięgle byłam w biegu, latałam tu i tam, wiadomo, żeby w końcu kogoś znaleźć hehehe a później stałam się domatorką...i tak wyszło... ;/

Edytowane przez Gloire
Czas edycji: 2009-08-31 o 14:40
Gloire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując