2009-08-31, 16:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby
Illbana kciuki trzymałam i tzrymam za prace
Iwcia ja właśnie zamówiłam karuzelkę, powinna jutro dojść także po obserwacji dam znać jakie wrażenia
cinusiowa a myślałam że ze mnie wyrodna matka Ja robie tak samo tyle że mój śpi w huśtaweczce na tarasie i jest baaardzo zadowolony no i ja też. Ale my leniwe matki
Dziewczyny ja w ogóle POLECAM te leżaczki lub huśtaweczki fisher price! Genialne są Jak widać u cinusiowej zresztą 
Malutka ale Dawidek to żarłoczek
Super że Ci tak zajada, będzie z niego chłop jak dąb
Eve hej
Mi pediatra też zaleciła w połowie września łyżeczkę kaszki a nastęnie coś innego ale ja planuje tak na instynktdawać. A i mówiłą też że dzieciaczki w wieku 3-4 mies wszystkie tak się ślinią i pchają łapki a ż do wymiotów, nowa umiejętność często w ogóle nie związana z ząbkami Mój Michas miał być Olusiem ale niestety po meg wielkiej kłótni z tż został Misiem a Olusiem na 2
Michaela gratuluje nowych umiejętności dla Maxia
Kurcze a mój nmie piszczy a ja bym chciała, a on tki mało wygadany jest, aż za grzeczny powiem
Izabellita witaj
Aguśka podobno to normalne z włosami tak samo paznokcie, zęby...
Mi też wypadają ale na moje szczęście mam ich w bród
Jednak te dzidziusie nas wyżarły troche DD
Organizm teraz nie nadąża z potrzebami
Już pisałąm o tym pchaniu łapek, poprostu to nowa umiejętność i tyle
Będzie następny skok rozwojowy, bedzie nowa umiejętność i dzieciaczki przestaną to robić
A o jedzeniu nawet nie mów ja w nocy wstaje jesc
Nie pamiętam czy karmisz cycem ale to może to??
Iwciag ależ proszę i polecam się na przyszłość 
Ja myśłę ze za wcześnie podałąś, poczekaj z miesiąc i spróbuj jeszcze raz
No A u mnie nic nowego, Mały mega grzeczny, śpi, je, bawi się i śpi
Miałam mu podać już jakieś jedzonko ale schodzi mi jakoś ciągle, może dziś wybiorę się po kaszki i słoiczki.
No i Michałek dostał spacerówkę
Dziadziuś zamówił, trochę jestem nie przekonana do niej ale zobaczymy jak przyjdzie, zna któraś z was może tą firmę KOLCRAFT?
|
|
|