2009-08-31, 15:49
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy wasz TŻ nadal wam imponuje ?
Cytat:
Szukałam , ale nie znalazłam podobnego tematu. Chodzi o to,że właściwie jestem z moim TŻ 5 lat i zastanawiając się - niczym mi nie imponuje... Jest taki szary , zwyczajny. W sumie nawet nigdzie specjalnie mnie nie zabiera. Kiedyś byłam w niego zapatrzona , uważałam ,że to ten jedyny, a teraz nie jestem tego pewna. Wiem ,że to nie powinno mieć wpływu na nasz związek, ale bardzo mnie to gryzie w środku. Więc chciałam zapytać jak to jest z wami?? Czy wasi TŻ są najlepszymi kochankami, przyjaciółmi, imponują wam?? Są tak ważni, że nie macie żadnych wątpliwości czy to właśnie z nimi chcecie dzielić resztę życia ?
|
Doskonale cię rozumiem. Miałam podobnie. Niby między nami było wszytsko ok, ale jakoś bez fajerwerków. Wątpliwości męczyły mnie chyba z rok, aż w końcu powiedziałam dosyć. Nie było konkretnego powodu, nie zranił mnie, a jednak nie czułam się przy nim mega szczęśliwa. Czy mam się skazywać na brak szczęścia do końca życia i pluć sobie potem w brodę? Też bałam się, że będę sama... nawet nie wiesz, jak się bałam. no i jestem, ale przynajmniej nie męczą mnie już wątpliwości, jestem spokojna, choć swoje oczywiście też musiałam odcierpieć. I wierzę, że coś wspaniałego jeszcze mnie w życiu spotka.
Tobie, droga autorko wątku radzę zastanowić się nad sensem związku, który chyba nie daje Ci pełnej satysfakcji... Życzę podjęcia udanej decyzji.
|
|
|