Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy wasz TŻ nadal wam imponuje ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-31, 15:49   #10
krysiaxx
Przyczajenie

Dot.: Czy wasz TŻ nadal wam imponuje ?

Cytat:
Szukałam , ale nie znalazłam podobnego tematu. Chodzi o to,że właściwie jestem z moim TŻ 5 lat i zastanawiając się - niczym mi nie imponuje... Jest taki szary , zwyczajny. W sumie nawet nigdzie specjalnie mnie nie zabiera. Kiedyś byłam w niego zapatrzona , uważałam ,że to ten jedyny, a teraz nie jestem tego pewna. Wiem ,że to nie powinno mieć wpływu na nasz związek, ale bardzo mnie to gryzie w środku. Więc chciałam zapytać jak to jest z wami?? Czy wasi TŻ są najlepszymi kochankami, przyjaciółmi, imponują wam?? Są tak ważni, że nie macie żadnych wątpliwości czy to właśnie z nimi chcecie dzielić resztę życia ?
Doskonale cię rozumiem. Miałam podobnie. Niby między nami było wszytsko ok, ale jakoś bez fajerwerków. Wątpliwości męczyły mnie chyba z rok, aż w końcu powiedziałam dosyć. Nie było konkretnego powodu, nie zranił mnie, a jednak nie czułam się przy nim mega szczęśliwa. Czy mam się skazywać na brak szczęścia do końca życia i pluć sobie potem w brodę? Też bałam się, że będę sama... nawet nie wiesz, jak się bałam. no i jestem, ale przynajmniej nie męczą mnie już wątpliwości, jestem spokojna, choć swoje oczywiście też musiałam odcierpieć. I wierzę, że coś wspaniałego jeszcze mnie w życiu spotka.
Tobie, droga autorko wątku radzę zastanowić się nad sensem związku, który chyba nie daje Ci pełnej satysfakcji... Życzę podjęcia udanej decyzji.
krysiaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując