Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-31, 22:20   #3520
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość

Karenian pokój odlot

u mnie OK jutro mam wizytę u gina

nie wierzę udało mi sie
no ale muszę zmykac i małą myć

Nooo Madzi udalo sie napisac!! Trzymam kciuki za wizyte jutro i czekam na wiesci

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Kareninko pokoik śliczny, chce mojego TŻ na takie chmurki namówić. Dużo zdrówka kochana z tą infekcją

Dziekuje Mam nadzieje, ze cholerstwo da sie szybko wybic...

A chmurki polecam...najlepiej takie malowane

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
z jednej strony bardzo bym chciala urodzic naturalnie, bo to na pewno niesamowite przezycie i niepowtarzalne. a z drugiej okropnie bym sie bala, ze z oczami pozniej sie pogorszy.

Ja tez mialam takie "dylematy" ma poczatku jak lekarz powiedzial mi wyraznie, ze ma byc cc...krecilam, ze moze sprobuje my chociaz naturalnie i jak cos bedzie zle szlo to wtedy cc...ale jak padlo spokojne pytanie lekarza "Chce pani jeszcze byc w stanie chodzic po porodzie na wlasnych nogach?" to sie poddalam i stwierdzilam, ze najwazniejsze jest, zeby dzidzia byla zdrowa i miala zdrowa i sprawna mame, ktora moze sie nia zajac Bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość

Dziewczynki, zaraz wychodzę do dentysty.
Trzymajcie kciuki, bo jak zwykle trzęsę tyłkiem

Kciuki byly trzymane, zwlaszcza przeze mnie bo ja mam paniczny wrecz strach przed dyntysta... Jak bylo?

Ide powoli spac Mamusie, do jutra

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora