2009-08-31, 22:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
Napisane przez magdawikp

Karenian pokój odlot
u mnie OK jutro mam wizytę u gina
nie wierzę  udało mi sie   
no ale muszę zmykac i małą myć
|
Nooo Madzi udalo sie napisac!! Trzymam kciuki za wizyte jutro i czekam na wiesci 
Cytat:
Napisane przez Ravenne
Kareninko pokoik śliczny, chce mojego TŻ na takie chmurki namówić. Dużo zdrówka kochana z tą infekcją 
|
Dziekuje Mam nadzieje, ze cholerstwo da sie szybko wybic... 
A chmurki polecam...najlepiej takie malowane 
Cytat:
Napisane przez asioczka
z jednej strony bardzo bym chciala urodzic naturalnie, bo to na pewno niesamowite przezycie i niepowtarzalne. a z drugiej okropnie bym sie bala, ze z oczami pozniej sie pogorszy.
|
Ja tez mialam takie "dylematy" ma poczatku jak lekarz powiedzial mi wyraznie, ze ma byc cc...krecilam, ze moze sprobuje my chociaz naturalnie i jak cos bedzie zle szlo to wtedy cc...ale jak padlo spokojne pytanie lekarza "Chce pani jeszcze byc w stanie chodzic po porodzie na wlasnych nogach?" to sie poddalam i stwierdzilam, ze najwazniejsze jest, zeby dzidzia byla zdrowa i miala zdrowa i sprawna mame, ktora moze sie nia zajac Bedzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez brombusia
Dziewczynki, zaraz wychodzę do dentysty.
Trzymajcie kciuki, bo jak zwykle trzęsę tyłkiem 
|
Kciuki byly trzymane, zwlaszcza przeze mnie bo ja mam paniczny wrecz strach przed dyntysta... Jak bylo?
Ide powoli spac Mamusie, do jutra
|
|