Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wirtualne przyjaciółki cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-31, 22:47   #1410
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
Studiuję w Zielonej Górze, jestem po pierwszym roku
Miałaś dopiero pozytywizm? czy tylko ja mam zabójcze tempo z epokami? po pierwszym semestrze miałam egzamin z średniowiecza, renesansu, baroku i oświecenia (hlp) a teraz z romantyzmu i pozytywizmu tak, że chyba został mi jeden, góra dwa semestry hlp i koniec hihi ja łaciny może nie kochałam, ale lubiłam uczyć się do kół i dawałam sobie radę co prawda na zasadzie "zakuc, zdać, zapomnieć" ale i tak byłam zadowolona, bo egzam napisałam najlepiej z grupy i mnie babka pochwaliła
gramatykę historyczną miałaś? Podobno okropny przedmiot -i ciężko bez scsu i niby dlatego go mamy mi akurat ten scs nic w glowie nie pozostawił
ja poki co jestem zadowolona z pierwszego roku ale jak juz patrze na dodatkowe przedmioty do wyboru to widze ze się nuda zapowiada ale żyję nadzieją, że bedzie godzin mniej, bo I rok mnie bardzo wyczerpal fizycznie i psychicznie przygniatając mnie ilością zajęć...
Z trym czytaniem tez niektórzy to niektórzy mieli wyobraźnię bo u mnie było podobnie
U nas faktycznie jesli chodzi o hlp to panuje ewidentne zacofanie, mam wrazenie, ze wszystko idzie zbyt wolno i ze nigdy nie skonczymy tej przekletej literatury.
Gramatyka historyczna to wlasnie slynny diachron, wspominalam, ze mam z niego egzamin za kilka dni Przedmiot faktycznie ciezki, podobno scs rzeczywiscie wiele ulatwia, ale teraz moge sobie tylko gdybac - nigdy sie nie dowiem
Z tego co pamietam, to na drugim roku wcale nie bylo latwiej jesli chodzi o liczbe godzin..Za to teraz, na trzecim mam miec podobno tylko przez 2 dni zajecia, a potem laaabaaa Ciekawe tylko ile z tego okaze sie prawda..

Ach, nie wspomnialam jeszcze, ze pogodzilam sie z TZtem Tzn przyjechal wczoraj bez zapowiedzi, zrobil mi ogromna niespodzianke i przy tym powiedzial, ze potrzebowal tych dwoch dni rozlaki, zeby cos zrozumiec...
Ciesze sie, ze juz po wszystkim

Dobranoc dziewuchy!!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora