Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Puder mineralny Artdeco,Puder mineralny Isa Dora,Mineral Veil Bare Escentuals i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-01, 12:56   #64
metamorfoza
Rozeznanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Puder mineralny Artdeco,Puder mineralny Isa Dora,Mineral Veil Bare Escentuals i

Cytat:
Napisane przez guniagusia Pokaż wiadomość
przyznam szczerze ze najchetniej wymienilabym ksiazke za reszte soft beige MF lasting performance oraz cos z Pani kolorowki ale tylko jasne kolory mnie interesuja:

Puder mineralny Artdeco kolor 2- w połowie zużyty z pojemniczka 15g- idealny na sprawdzenie czy odpowiada Twojej skórze wartość ok. 40zł,

- Puder mineralny Isa Dora kolor 06 MEDIUM BISOUIT pojemność 8g wartość 90zł- jedynie raz użyty i leży na półce od pół roku

- Puder mineralny Bare Escentuals kolor LIGHT jak się okazuje jednak pojemność połowa z opakowania 9g wartość 60zł

tylko cos z z tego bym chciala co jest jasne

KOLORÓWKA:

- Podkład Max Factor Lasting Performance odcień 105 SOFT BEIGE- z 35 ml zostało z 10-15 ml

- AVON rozświetlający korektor w pędzelku odcień light- raz użyty bardzo jaśniutki kolorek

- INGLOT Loose Powder Puder Sypki do twarzy i ciała z drobinkami rozświetlającymi 30g SLX2- raz użyty

-

Pisałam również o perfumiku

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
mysle ze tak
tylko te tubeczki mam juz bez kartonikow

Ale nie były używane? Jeśli nie to ja również jestem chętna na wymianę.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
Kochana!Juz od dluzszegoczasu dzialamna wizazu i jeszcze nie bylo nieufnych co do ilosci mililitrow
Ja nie oszukuje.

Fiolki nie maja podzialki, sa fabrycznie 2,4,6 ml

4ml odlewam do 4ml a 5mldo 6ml
Wysłałam Ci wiadomość na PW

metamorfoza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując