Dot.: Puder mineralny Artdeco,Puder mineralny Isa Dora,Mineral Veil Bare Escentuals i
Cytat:
Napisane przez guniagusia
przyznam szczerze ze najchetniej wymienilabym ksiazke za reszte soft beige MF lasting performance oraz cos z Pani kolorowki ale tylko jasne kolory mnie interesuja:
Puder mineralny Artdeco kolor 2- w połowie zużyty z pojemniczka 15g- idealny na sprawdzenie czy odpowiada Twojej skórze wartość ok. 40zł,
- Puder mineralny Isa Dora kolor 06 MEDIUM BISOUIT pojemność 8g wartość 90zł- jedynie raz użyty i leży na półce od pół roku
- Puder mineralny Bare Escentuals kolor LIGHT jak się okazuje jednak pojemność połowa z opakowania 9g wartość 60zł
tylko cos z z tego bym chciala co jest jasne
KOLORÓWKA:
- Podkład Max Factor Lasting Performance odcień 105 SOFT BEIGE- z 35 ml zostało z 10-15 ml
- AVON rozświetlający korektor w pędzelku odcień light- raz użyty bardzo jaśniutki kolorek
- INGLOT Loose Powder Puder Sypki do twarzy i ciała z drobinkami rozświetlającymi 30g SLX2- raz użyty
-
|
Pisałam również o perfumiku
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------
Cytat:
Napisane przez mucia18
mysle ze tak
tylko te tubeczki mam juz bez kartonikow
|
Ale nie były używane? Jeśli nie to ja również jestem chętna na wymianę.
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------
Cytat:
Napisane przez rypka85
Kochana!Juz od dluzszegoczasu dzialamna wizazu i jeszcze nie bylo nieufnych co do ilosci mililitrow 
Ja nie oszukuje.
Fiolki nie maja podzialki, sa fabrycznie 2,4,6 ml
4ml odlewam do 4ml a 5mldo 6ml
|
Wysłałam Ci wiadomość na PW
|