2009-09-02, 17:00
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
wishlista
jak ogarnę szafę, to pewnie stworze tu jakąś większą ubraniową wishlistę, ale na ten moment szukam przede wszystkim:
KONKRETY:
- czarna spódnica H&M, szerokie plisy, długość do kolan, dość gruby materiał;
spódnica była dostępna w sklepach z kolekcją jesienną 2008, chciałam ją kupić, ale najpierw odłożyłam zakupy na później, a potem już spódnic nie było.. z tego co pamiętam to szukany przeze mnie rozmiar to 42, ale możliwe ze było to 40 [dlatego przydadzą się wymiary - szerokość w talii].. oddam za nią wiele - nie tylko to co wystawione mam w wątku wymiankowym, więc jeśli ktoś ma i nie koniecznie jest to jego ukochana spódnica, to proszę o info, bo na pewno się dogadamy 
- czarny sweterek RESERVED z satynowymi rękawami 3/4, r.M
się w nim zakochałam, a wykupili w całym krakowie.. jakby ktoś miał i chciał się pozbyć, albo dażyłby mniejszym uczuciem.. chętnie przyjmę 
- czarna torebka MIZENSA Emily
Załącznik 2621293
OGÓLNIE:
- biustonoszy w rozmiarze 70E
za biustonosz cyganeria firmy konrad oddam wiele 
- wszelkich naprawdę dużych kolczyków wykonanych ciekawymi, unikatowymi technikami
nie szukam masówki ze sklepu [no chyba, że mnie coś naprawdę zachwyci], przez "naprawdę duże kolczyki" rozumiem takie, które mają np. płaską okrągłą zawieszkę o średnicy 6cm 
- można mnie też kusić różnymi ciekawymi bluzkami i sweterkami w ciemnych kolorach [czerń przede wszystkim, poza tym intensywna czerwień, ciemny fiolet i kolory ziemi]
- zawsze chętnie rzucę okiem na różniaste szale i pashminy, nawet bardzo kolorowe i wielgachne torby

poza tym szukam książek [ale głównie w stanie bardzo dobrym lub idealnym]:
- widmokrąg, w. kuczok
ale tylko w twardej oprawie z wydawnictwa wab
- cukier w normie, s. shuty
- białe na czarnym, r. gallego
- wiersze zebrane, j. podsiadło
- art now wyd. taschen, ale tylko z tej wersji w tomach, nie z serii "icons"
- inne książki dotyczące sztuki, głównie współczesnej, ale niekoniecznie.. raczej rzeczy dość konkretne lub specyficzne, nie albumy o "jakimś malarzu"

- wszelka literatura dotycząca zrównoważonego rozwoju [chętnie z punktu widzenia różnych nauk] i ogólnie ochrony środowiska [stan książek, czy czasopism w tym wypadku nie ma dla mnie większego znaczenia]
chwilowo tyle, ale lista będzie uzupełniana na bieżąco.
Edytowane przez fizelina
Czas edycji: 2009-12-29 o 02:20
|
|
|