Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-03, 12:04   #85
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
No i właśnie...

Mamy przykład. Jestem chętna na 20ml Zena, ktoś wpisał że wziałby 10ml, ktoś inny że może jak cena dobra to też 10-15ml...

Ja flachy nie chcę, 50ml też nie... wychodzi na to, że nawet jak będzie 20 osób, to sprawa się nie ruszy bo nie ma organizatora. W takich sytuacjach zawsze będą listy chętnych.

Mogę założyć wątek i ewentualnie wziąć flachę, ale czy to "ewentualnie" nie przeczy znowu ustalonym zasadom? Ech...

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

To nie jest chyba wątek tylko dla tych co się nie załapali... no chyba, że znowu coś źle zrozumiałam.
Chyba i tak powstanie bałagan, ale wątek wydaje się przydatny, przynajmniej wiadomo ze na Zen jest zapotrzebowanie .
Jeśli czujesz się na siłach na rozlewanie flakonu to zakładaj wątek.

Wpisy z cytatami są nieczytelne.
Zadawanie pytań czy też informacje o planach organizowania zakupów, posiadanych kartach już tworzą off topy, w zamyśle wątek ma być typowo informacyjnym, wszelkie pytania, propozycje podejmowania się zakupów już na PW.

Na forum chyba nie da się uniknąć off topów.
Tak samo jak w Rozpaczliwie poszukuję, zamiast od razu przenosić się na PW osoby dogadują się w wątku rozwlekając temat, tak samo tutaj będzie pewnie.

Jeśli wątek nie zda egzaminu, to najwyżej go zamkniemy.

Tak informacja o nieaktualności jest dodana już w pierwszym poście.
W praniu wychodzi wiele rzeczy, tak więc systematycznie edytuję pierwszy post.
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora