2009-09-05, 19:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moc koloru
Cytat:
Napisane przez edyt
Dziekuje za dedykacje, jak tylko przeczytala to moja buzia tak wygladala 
Skosnego czy moze czasem lamanego pedzelka?  Pewnie w przyplywie gotowki zaopatrze sie w lamany(chociaz mam juz trzy inne do linerow:P).
Kolory na gornej powiece sliczne i takie glebokie, badzo mi sie podobaja, chyba takie make up'y bardziej do Ciebie pasuja niz neutrale. Jedyne co bym zmienila to glebszy odcien zieleni dala na dol, bo dopiero na ktoryms z kolei zdjeciu zauwazylam tam jasnozielony. A tak to super 
|
dziekuje . No własnie o łamany mi chodziło , jakos tak szybko pisałam i sie mi tu siśtko zakałapućkało.
Na dole sa 2 odcienie zieleni, jeden jest bardzo mocny, a na jego granicy jest ten jasny ktory widzisz. Ale wiem ze ich nie widac, pora juz nie ta na zdjecia .
PS. Ja siebie tez lubie bardziej w ciemniejszych makijazach, ale chciałabym po prostu umiec sie pomalowac na zakupki, albo na spacerek i nie wygladac jakbym szła na impreze roku . Dlatego jest to moje postanowienie pourlopowe, i bede Was zwyklakami meczyc 
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------
Cytat:
Napisane przez olivia7
bardzo mi sie podoba 
|
dziekuje Kochana.
Edyt co to znaczy "jewel tone make up"? Oczywiscie nie chodzi mi o przełozenie tego na jezyk polski, tylko ja nie wiem z czym Ci sie skojarzyło .
PS. W google wpisze, sesese
|
|
|