Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia? Cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-05, 19:26   #747
bosti
Zadomowienie

Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I

Cytat:
Napisane przez magrat16 Pokaż wiadomość
słuchajcie dziewczyny, macie jakiś patent na używanie oleju z rokitnika? wiem, że barwi i powinno się go nakładać na noc, ale ja po nałożeniu wstałam rano z lekko pomarańczową twarzą i nie chciało się to zmyć...
naturalny samoopalacz

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Shee'naz Pokaż wiadomość
Tez zaczynałam od BU, na poczatek jest tam najprzyjaźniej , ze tak powiem. Dokładne opisy i odmierzona ilość składników Napewno teraz wezme hydrolat kocankowy, ktorego nigdzie indziej nie widziałam Peeling bromelaninowy, moze jakis olej (z maliny najchetniej) i flavo.
Nastepnym razem komponenty do serum zamawiam na mazidłach oraz spiruline i mase hydrolatów tam bede zostawic wiekszosc kasy na biochemiczne sprawy
Tak zupełnie definitywnie tez BU nie porzuce, tylko z uwagi na toniki kwasowe własnie. Poki co mam BHA na jesienna kuracje . Ale napewno zadnych duzych zamowien nie bede juz tam robic. Tylko tonik raz na jakiś czas i jakis drobiazg przy okazji , podobnie jak Ty
ja już zamówiłam komponenty do serum C na ZSK, będę się wzorować na ichniejszym gotowym zestawie, tylko zwiększę stężenie wit.C z 10 do 15%. na BU chciałam jeszcze zamówić podwójny żel hialuronowy, ale w końcu zrezygnowałam, kupię HA małocząsteczkowy i wielkocząsteczkowy w proszku na mazidłach i sama zrobie, to wyjdzie taniej. na mazidłach też masę hydrolatów podobnie jak Ty no jeszcze jedwab i keratynę do włosów. już się cieszę na zakupy w kolejnym sklepie
bosti jest offline Zgłoś do moderatora