Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak odzyskać chłopaka?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-05, 21:00   #5
ironiczna91
Raczkowanie

Dot.: jak odzyskać chłopaka?

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
Nie obraź się, ale sama bym się wkurzyła jakby mi ktośwchodził na profil na nk i czytał moje wiadomości. W końcu nie wszyscy muszą wiedzieć co i do kogo piszę. Wcale mu się nie dziwię, że się zdenerwował. Wydaje mi się, że niepotrzebnie go egzaminowałaś z tego do kogo pisał. Rozumiem, że tej dziewczyny nie lubisz, ale pomyśl jak on się poczuł. Myślę, że teraz powinnaś mu dać trochę czasu na przemyslenie tego wszystkiego.

moze masz racje, ale wiedz o tym, ze dziewczyna mi groziła, wyzywała mnie na gg, PUBLIKOWAŁA moje rozmowy z nim na blogu [miała je, poniewaz włamała mu się na gg] i on miał z nia zerwać kontakt, a tego nie zrobił. sam do niej napisał na tej naszej-klasie. a tak apropo's nie kontrolowałam go nigdy, kiedys pozwilił mi tam wejsc bo cos chcialam zobaczyc, zobaczyłam ja w gosciach u niego i jakos tkneło mnie by sprawdzic skrzynke, a tam wiadomosci od niej.... no to wiesz potem jeszcze 3 razy weszłam. yhh. no załuje, ze tak sprawdziłam, ale przeciez nie zdradziłam go. nie oklamałam, powiedziałam mu od razu po wejsciu, ze tam byłam, wiec nie widze w tym az takiego problemu. z nim cos nie tak było raczej, nie mogl/ nie chciał mi powiedziec, ze z nia pisze, ze w ogole z nia pisal... no ale dobra, mniejsza o to. chce do niego wrocic. i nie wiem jak... mam nadzieje, ze czas pomoze, a on zobaczy co stracił. ale on jest uparty, wiec nawet jak pozaluje to i tak nie wroci.
ironiczna91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując