2009-09-05, 21:00
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak odzyskać chłopaka?
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0
Nie obraź się, ale sama bym się wkurzyła jakby mi ktośwchodził na profil na nk i czytał moje wiadomości. W końcu nie wszyscy muszą wiedzieć co i do kogo piszę. Wcale mu się nie dziwię, że się zdenerwował. Wydaje mi się, że niepotrzebnie go egzaminowałaś z tego do kogo pisał. Rozumiem, że tej dziewczyny nie lubisz, ale pomyśl jak on się poczuł. Myślę, że teraz powinnaś mu dać trochę czasu na przemyslenie tego wszystkiego.
|
moze masz racje, ale wiedz o tym, ze dziewczyna mi groziła, wyzywała mnie na gg, PUBLIKOWAŁA moje rozmowy z nim na blogu [miała je, poniewaz włamała mu się na gg] i on miał z nia zerwać kontakt, a tego nie zrobił. sam do niej napisał na tej naszej-klasie. a tak apropo's nie kontrolowałam go nigdy, kiedys pozwilił mi tam wejsc bo cos chcialam zobaczyc, zobaczyłam ja w gosciach u niego i jakos tkneło mnie by sprawdzic skrzynke, a tam wiadomosci od niej.... no to wiesz potem jeszcze 3 razy weszłam. yhh. no załuje, ze tak sprawdziłam, ale przeciez nie zdradziłam go. nie oklamałam, powiedziałam mu od razu po wejsciu, ze tam byłam, wiec nie widze w tym az takiego problemu. z nim cos nie tak było raczej, nie mogl/ nie chciał mi powiedziec, ze z nia pisze, ze w ogole z nia pisal... no ale dobra, mniejsza o to. chce do niego wrocic. i nie wiem jak... mam nadzieje, ze czas pomoze, a on zobaczy co stracił. ale on jest uparty, wiec nawet jak pozaluje to i tak nie wroci.
|
|
|