2009-09-05, 21:16
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak odzyskać chłopaka?
Cytat:
Napisane przez Elfir
po co ci facet, co flirtuje z byłą?
Przecież to widać na pierwszy rzut oka, która z was go bardziej pociąga.
Kolejna desperatka...
|
hm, flirtuje?
no nie wiem... nie gadał z nia dla mnie przez jakies 4 miechy, potem pisał z nia 2 razy na nk, na gg ani przez telefon napewno nie.
wiem stad, ze jak ona do niego na NK pierwszy raz napisała to, ja zaczelam do niej wchodzic na nk z mojego profilu i ona napisała do niego cos takiego ' Twoja dziewczyna atakuje mnie wchodzac do mnie na nk, mowiles jej, ze to bylo tylko pare pustych zdan? ze chcialam tylko zobaczyc co u Ciebie? nie chce wracac do tego co bylo kiedys wyrosłam, teraz jestem zareczona, mam nadzieje, ze ona mimo, ze jest uparta i mnie nienawidzi zrozumie to, ja to nie ta sama osoba co pare miesiecy temu. pozdrawiam '
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0
Broń Boże nie popieram czegoś takiego. I nie rozumiem tej dziewczyny. Może była o Ciebie zazdrosna ? Może chciała wrócić do niego, ale nie wiedziała jak ?
a może chciał tylko pogadac ? Bo skoro to jego była, to może chciał powspominać ? Pochwalić się Tobą ?
to dobrze, że się przyznałaś od razu
Nie zapominaj o tym, że nadal może być wkurzony, że bez jego wiedzy weszłaś na jego profil i przeczytałaś wiadmości (ok przyznałaś sie, ale nie zapytałaś się czy możesz). To dla niego może oznaczać, że mu nie ufasz.
Takie jest moje zdanie, ja na facetach jako tako się nie znam 
|
no rozumiem, ze moze byc wkurzony, jezu, ale zerwał ze mna.. co innego jak by sie obrazil, ale to koniec i on nie daje mi szansy, zadnej. ehh... moze z czasem sie to zmieni, staram sie wierzyc, ale wiary juz coraz mniej.
|
|
|