Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-05, 21:18   #1908
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Diamondy hej

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
No za mną już wypracowanie z angola, ćwiczenia, teraz siedzę nad wypracowaniem z polaka. A ilość książek, które muszę przeczytać przeraża mnie. Chyba znalalzłąm sobie fajny temat maturalny, tylko nie wiem, czy nie 'za prosty'
podziwiam
ja nie zrobiłam dziś nic
ale to też dlatego, że w sumie... nie muszę.

chyba

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ale do sałatki gotowane te paluszki mają byc?

no bo wiesz jak w Warszawie wygląda ruch na pewno nie jest prosto zdać przy takim natężeniu ruchu..

a w Łomży.. ruch mniejszy.. ale miasto ma też skomplikowane skrzyżowania, w sumie jest łatwiej zdać tylko dlatego, że jest NAPRAWDĘ dobrze oznakowane.

ej, w ogóle umyłam włosy tą cytrusową sorayą, co ją Beata polecała.. i jestem zadowolona ;] zobaczę kiedy będę musiała umyć znowu włosy ;>

lecę Dziunie ;*
muszę jechać po 'wungiel' do grilla ;P i po cioteczkę i wujaszka
a później Tż do mnie przyłazi, już Wam pisalam... w sumie to może będę wieczorkiem, zobaczę o której Tż ucieknie ode mnie ;]
jeśli nie sa mrożone to niie
ja kroiłam na dość małe kawałki. poczytaj na wizażu

ale w sumie kurna. w Wawie są 3 ośrodki WORD! na innych osiedlach, więc serio, jedno osiedle ma mniej inne więcej ruchu, inne oznakowania, inne ronda skrzyżowanie, łatwiejsze, trudniejsze. Czemu od razu do Łomży? i też przecież godziny, te wieczorne, prawie nie ma ruchu.
Chociaz tak gadam, pewnie jakby z 10 razy nie zdała to też bym się łapała wszystkiego, ale to czasem śmieszne, że każdemu się wydaje że NA PEWNO w Łomży zda. Srutututu.

Pamietam o tej Soray ale póki co szukam czegoś co odżywi włosy po wakacjach... I tak byłam u fryzjera już i skróciłam z 4-5 cm, ale takich sucharów, że podobno nie widać na pierwszy rzut oka, że są krótsze.

miałaś grilla?

Cytat:
Napisane przez frankee16 Pokaż wiadomość
nie ogladalam zadnego ;D musze sie pochwalic: zrobilam 35zadań z kielbasy dzis och, dziekuje za brava <lol2>

ktoras sie wybiera moze na studia do stolicy?:P

też kupuję kiełbasę

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Podoba mi się "Komizm jako narzędzie walki z ludzkimi wadami. Omów zagadnienie, odwołując się do wybranych przykładów literackich" Taki prosty dość i fajny.

Dla całej Polski są takie same? Jak chcesz, mogę Ci wysłaś bo mam zeskanowane.
bardzo fajny. ale ja bym miała trudność z bibligrafią!
w ogóle na pierwszy rzut oka na moje tematy wybrałam ich 30

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
zdąże zdąże
poszłam za twoją radą i się nie uczyłam

ja mam spr w przyszłym tygodniu a w pon kartkówke z chemii

nienawidze mieć kataru, katar jest najgorszy

hej

nie ucz się nauka to zuooooooo
masz rację zgadzam się

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Sukienka, którą wyciągnęłam z szafy wisi na mnie i wyglądam jak wieszak
Pamiętacie takie słynne zdjęcie Keiry Knightley w takiej sukience, że jest płaska? To wyglądam tak samo Będę się ratować okropnym stanikiem silikonowym

Tyle narzekania, lecę się bawić
Ooooj. Ale jak stanik ratuje to się nie martw!
to ten silikonowy o którym nam kiedyś mówiłaś? okropny jednak ?
Baw sie świetnie!

Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość
Ja też mam taką sytuację:d jestem na humanie, i mam zamiar zdać rozszerzoną biologię. Polećcie jakieś repetytoria, z których korzystacie?
hm, w sumie dużo pisałyśmy już o tym w poprzednich wątkach i postach (!), i tak przy okazji pomyślałam, żebyśmy może zrobiły listę wartych uwagi podrecznikow i innych materialow do nauki do matury z kaego przedmiotu i umieściły w pierwszym wątku... Co wy na to?
Tylko wiadomo, wspólnymi siłami...

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
tak jak ja
ale nie wiem czy to wszytsko ogarnę, chyba nie bede ryzykowala tego angielskiego, bo dopiero od 2 lat ucze sie tego jezyka i jestem na poziomie upper,a jestes z Wrocławia, czy bedziesz tutaj cos wyjanmowac na czas studiow?
czekaj bo nie wiem czy rozumiem jeśli na poziomie upper, to masz jeden poziom do advance spokojnie zdasz maturę

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

i ktoś pytał też kto idzie na studia do Wawy...

pierwszy post

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

paulincia hej
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora