|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Diamondy hej 
Cytat:
Napisane przez Phoce
No za mną już wypracowanie z angola, ćwiczenia, teraz siedzę nad wypracowaniem z polaka. A ilość książek, które muszę przeczytać przeraża mnie. Chyba znalalzłąm sobie fajny temat maturalny, tylko nie wiem, czy nie 'za prosty' 
|
podziwiam 
ja nie zrobiłam dziś nic ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale to też dlatego, że w sumie... nie muszę.
chyba
Cytat:
Napisane przez mtynai
ale do sałatki gotowane te paluszki mają byc?
no bo wiesz jak w Warszawie wygląda ruch  na pewno nie jest prosto zdać przy takim natężeniu ruchu..
a w Łomży.. ruch mniejszy.. ale miasto ma też skomplikowane skrzyżowania, w sumie jest łatwiej zdać tylko dlatego, że jest NAPRAWDĘ dobrze oznakowane.
ej, w ogóle umyłam włosy tą cytrusową sorayą, co ją Beata polecała.. i jestem zadowolona ;] zobaczę kiedy będę musiała umyć znowu włosy ;>
lecę Dziunie ;*
muszę jechać po 'wungiel' do grilla ;P i po cioteczkę i wujaszka
a później Tż do mnie przyłazi, już Wam pisalam... w sumie to może będę wieczorkiem, zobaczę o której Tż ucieknie ode mnie ;]
|
jeśli nie sa mrożone to niie 
ja kroiłam na dość małe kawałki. poczytaj na wizażu 
ale w sumie kurna. w Wawie są 3 ośrodki WORD! na innych osiedlach, więc serio, jedno osiedle ma mniej inne więcej ruchu, inne oznakowania, inne ronda skrzyżowanie, łatwiejsze, trudniejsze. Czemu od razu do Łomży? i też przecież godziny, te wieczorne, prawie nie ma ruchu.
Chociaz tak gadam, pewnie jakby z 10 razy nie zdała to też bym się łapała wszystkiego, ale to czasem śmieszne, że każdemu się wydaje że NA PEWNO w Łomży zda. Srutututu.
Pamietam o tej Soray ale póki co szukam czegoś co odżywi włosy po wakacjach... I tak byłam u fryzjera już i skróciłam z 4-5 cm, ale takich sucharów, że podobno nie widać na pierwszy rzut oka, że są krótsze.
miałaś grilla? 
Cytat:
Napisane przez frankee16
nie ogladalam zadnego ;D musze sie pochwalic: zrobilam 35zadań z kielbasy dzis  och, dziekuje za brava <lol2>
ktoras sie wybiera moze na studia do stolicy?:P
|

też kupuję kiełbasę 
Cytat:
Napisane przez Phoce
Podoba mi się "Komizm jako narzędzie walki z ludzkimi wadami. Omów zagadnienie, odwołując się do wybranych przykładów literackich" Taki prosty dość i fajny.
Dla całej Polski są takie same? Jak chcesz, mogę Ci wysłaś bo mam zeskanowane.
|
bardzo fajny. ale ja bym miała trudność z bibligrafią!
w ogóle na pierwszy rzut oka na moje tematy wybrałam ich 30 
Cytat:
Napisane przez peggy sue
zdąże zdąże
poszłam za twoją radą i się nie uczyłam
ja mam spr w przyszłym tygodniu a w pon kartkówke z chemii
nienawidze mieć kataru, katar jest najgorszy
hej
nie ucz się nauka to zuooooooo
|
masz rację zgadzam się 
Cytat:
Napisane przez parodia
Sukienka, którą wyciągnęłam z szafy wisi na mnie i wyglądam jak wieszak
Pamiętacie takie słynne zdjęcie Keiry Knightley w takiej sukience, że jest płaska? To wyglądam tak samo Będę się ratować okropnym stanikiem silikonowym
Tyle narzekania, lecę się bawić
|
Ooooj. Ale jak stanik ratuje to się nie martw!
to ten silikonowy o którym nam kiedyś mówiłaś? okropny jednak ?
Baw sie świetnie! 
Cytat:
Napisane przez expectation
Ja też mam taką sytuację:d jestem na humanie, i mam zamiar zdać rozszerzoną biologię. Polećcie jakieś repetytoria, z których korzystacie?
|
hm, w sumie dużo pisałyśmy już o tym w poprzednich wątkach i postach (!), i tak przy okazji pomyślałam, żebyśmy może zrobiły listę wartych uwagi podrecznikow i innych materialow do nauki do matury z kaego przedmiotu i umieściły w pierwszym wątku... Co wy na to?
Tylko wiadomo, wspólnymi siłami... 
Cytat:
Napisane przez inc0rrect
tak jak ja 
ale nie wiem czy to wszytsko ogarnę, chyba nie bede ryzykowala tego angielskiego, bo dopiero od 2 lat ucze sie tego jezyka i jestem na poziomie upper  ,a jestes z Wrocławia, czy bedziesz tutaj cos wyjanmowac na czas studiow?
|
czekaj bo nie wiem czy rozumiem jeśli na poziomie upper, to masz jeden poziom do advance spokojnie zdasz maturę 
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------
i ktoś pytał też kto idzie na studia do Wawy...

pierwszy post 
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------
paulincia hej
|