Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię MaxFactor False Lash Ef., HR Spectacular, Clinique mineralny podkł.,EL DayWear Plus..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-05, 22:14   #11
Soft
Wtajemniczenie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
Dot.: MaxFactor False Lash Ef., HR Spectacular, Clinique mineralny podkł.,EL DayWear

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Tusz do rzęs MaxFactor False Lash Efeect , nowość MF (czarny) tusz kupiony niedawno użyłam go 4 razy, jest praktycznie cały
Biała czekoladka Bourjois, ubytek ok 10%

poza watkiem mam brazer deborah, ale nie wiem jaki numerek nie moge sprawdzic teraz, bo ejstem poza domem
interesowałby mnie ten brazer, tylko wlasnie jaki masz kolorek?
Cytat:
Napisane przez pannaporanna Pokaż wiadomość
cos za: Estee Lauder krem tonujący DayWear Plus - odcień nr 02, ubyetk ok 4ml/50ml
Mineralny podkład w kompakcie Clinique Almost Powder Make Up odcień nr 05 - jest to nowość clinique - opis w kwc http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24322
Podkład HR Spectacular, nr 14 neutral - ok 25/30ml
Tusz do rzęs MaxFactor False Lash Efeect , nowość MF (czarny) tusz kupiony niedawno użyłam go 4 razy, jest praktycznie cały
Cytat:
Napisane przez guniagusia Pokaż wiadomość
cos za tusz?
Cytat:
Napisane przez ksesia Pokaż wiadomość
hej coś u mnie za:
# Tusz do rzęs MaxFactor False Lash Efeect , nowość MF (czarny) tusz kupiony niedawno użyłam go 4 razy, jest praktycznie cały
# Biała czekoladka Bourjois, ubytek ok 10%
Mineralny podkład w kompakcie Clinique Almost Powder Make Up odcień nr 05??
niestety nic dziewczyny nie znalazlam, dziekuje
niestety nic, dziekuje
Cytat:
Napisane przez pallacanestra Pokaż wiadomość
czy znajdziesz coś u mnie za białą czekoladę?
moze balsam spehory

Wymiana
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094
Soft jest offline Zgłoś do moderatora