2009-09-06, 13:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BREVOXYL-komu pomógł?PISZCIE FANI TEGO SRODKA!
Cytat:
Napisane przez ToTylkoJaa
Jedyne co mi pozostało to chyba płakać!
Ale co najlepsze nie objadam się chipsami i takimi tam starm się jeść dużo warzyw i owoców piję tylko wode i wystwiam kiedy to tylko możliwe buzie na słońce i nic!
u mnie jest tak samo zdrowo się odżywiam, oczyszczam dokladnie twarz a i tak mam dużo pryszczy.
ale z tym słońcem to bym raczej uważała ostatnio nawet dermatolog powiedział mi żebym mnie wystawiała buzi na słońce.
bo co prawda wysusza ale tylko na troszkę a później jest dwa razy gorzej.
i zamiast się męczyć z buzią polecam iście do dermatologa. mi nie dawno przepisał zinoryt(około 50zł) , i już po tygodniu widzę poprawę 
|
Skoro naprawde zdrowo się odżywiasz, prowadzisz aktywny tryb życia i na dodatek dbasz o skórę twarzy jak mało kto, to najwidoczniej masz poroblemy hormonalne.. Radzę udać się do endokrynologa-ginekologa, zrobić badania hormonalne oraz inne, które lekarz zaleci i zobaczyć jakie będę wyniki.
Ja miałam własnie taką samą sytuacje jak Ty niestety, nic mi nie pomagało i okazało się, że mam zespół androgenny, teraz biorę leki które hamują wydzielanie testosteronu i skóra twarzy znacznie się poprawiła Pozdrawiam.
|
|
|