2009-09-06, 13:43
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana fryzury...
Cytat:
Napisane przez paula_
Witam  Chciałabym zmienić coś w swoim wyglądzie, a konkretniej - fryzurę. Od 4 lat jedyną zmianą było zrobienie prostej grzywki. Od kilku miesięcy kusi mnie zmiana koloru. Najbardziej podobają mi się odcienie brązu, jednak nie wiem czy będzie to do mnie pasowało. Mam niebieskie oczy, czarne rzęsy i brwi. Włosy mam niby proste, ale bez prostownicy się nie obędzie, bo lubią się wywijać na końcach. Jeśli chodzi o kolor to jest to naturalny ciemny blond. Do tego mam jasną karnację.
Wklejam dwa zdjęcia, jedno - moje codzienne uczesanie, czyli włosy rozpuszczone, a drugie upięte, dla ewentualnej metamorfozy komputerowej;p
Bardzo proszę o pomoc w doborze fryzury i koloru  )
|
No to może ja się wypowiem Obecną fryzurkę masz bardzo ładną ale jeżeli chcesz coś zmienić - to obstaję własnie za prostą grzywką A co do koloru - np. orzechowy brąz? Nie bierz ciemnego brązu - wyjdą czarne( wiem po sobie).. Fryzjerka może pocieniowiać Ci resztę włosów na całej długości aczkolwiek myslę, że nie jest to potrzebne To będzie fryzurka jak Ashlee Simpson ( tylko kolor troszkę inny żeby nie wpadały w czerwień tak jak jej włosy) Masz niebieskie oczy - myślę że będzie Ci w takiej fryzurce ładnie Jeśli się zdecydujesz daj znać jak tak efekty
|
|
|