Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A kiedy domyśliłyście się....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-06, 14:05   #1
Hefrena
Raczkowanie

A kiedy domyśliłyście się....

Witajcie Wizażanki Mam do was takie pytanko. Kiedy zaczełyście się domyślać że Wasz TŻ ma zamiar się z wami zaręczyć?? Pytam, ponieważ sama mam taką sytuację: znam mojego Sz. od ponad 3 lat a parą jesteśmy ponad 7 miesięcy. Ja mam 23 lata, on 26. Po 3 miesiącach znajomości po raz pierwszy zostałam u niego na weekend, w tym czasie też poznałam jego mamę, która mnie szczerze lubi, wszystko u nas jest w względnym porządku- prawie sie nie kłócimy, bo zawsze znajdziemy jakiś kompromis, pomagamy sobie wzajemnie, a jedno za drugim stoi murem- prawie że chińskim, on potrafi sobie bez jąknięcia odpuścić impreze jeśli nie mam humoru lub się źle czuję. Ale do rzeczy. Otóż ostatnio spóżniał mi się okres.I na prośbę mojego Sz. zrobiłam test- wynik negatywny. Potem mówie mu ze smiechem że na chrzciny to jeszce poczekamy. A on: aaa już miałem nadzieję na imprezę,..niby żartem, ale...cos jednak tam smutek wyczułam( dodam,że jakiś czas wczesniej jak się go zapytałam czy tak spieszno mu do wstawania po kilka razy w nocy to stwierdził że w sumie juz jest w takim wieku że jego koledzy juz mają nawet po kilka sztuk) W kazdym razie chodzi mi oto czy na moim miejscu spodziewałybyście się ż za jakis czas mój luby poprosi mnie o rękę?? Dodam że nie pali mi się do ołtarza ale suknia ślubna jednak budzi we mnie pozytywny rodzaj emocji Wiem że jak się to czyta to może się wydawać komuś oczywiste ale jakoś wolę się poradzić wizazanek jak to może być??
Hefrena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując