Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Napisać do niego list czy nie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-08, 22:43   #5
Ivi 1988
Zakorzenienie

Dot.: Napisać do niego list czy nie?

Cytat:
Napisane przez MaggieLDN Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wizażystki .
Chciałabym prosić Was o pomoc a mianowicie...
Ok. rok temu miałam w Polsce chłopaka no ale tak się stało że musiałam wyjechać.. On mnie zapewniał że będzie czekać, przyjedzie itd. no ale nie mieliśmy zbyt długiego stażu i wspólnych wspomnień dlatego to nie przetrwało.. Ja wiele razy płakałam i gdy jeździłam do polski to zawsze żeśmy się spotykali.. Jednak gdy teraz byłam to dowiedziałam się od jego siostry że trafił do więzienia bo kazał mnie przez nią ucałować. Dostanie ok. 8 lat.. ale nie wiadomo czy tyle będzie musiał tam spędzić . Teraz moje pytanie to czy wysłać mu list z naszym i moim zdjęciem no i parę słów od siebie? Jeszcze gdy był na wolności to mi mówił że będzie musiał iść ale żebym na niego czekała i że On będzie tam żył z myślą że Ja na niego czekam i że nie pożałuję.. Sama teraz nie wiem bo tak to żeśmy się rozstali a gdy teraz poszedł na puche i nie ma już na kogo liczyć(w sensie dziewczyny oczywiście) to chce żebym Ja na niego czekała no i w pewnym sensie czuję jakby robił ze mnie idiotkę bo gdyby naprawdę kochał to byśmy się wtedy nie rozstali.. Z drugiej jednak strony to jednak mimo tego że już rok minął to nie ma dnia żebym o nim nie myślała, śni mi się po nocach.. Po prostu Ja go kocham ale On to chyba nie do końca.. Ja mam 18 w tym roku i miałam właśnie do niego wrócić... Więc jak sądzicie napisać czy nie?

Pozdrawiam
kochanie moje, za jakis czas bedziesz sie sama szczerze dziwic,ze chcialas byc z kims kto cie nie kocha i jest w wiezieniu

no ale taka milosc i tacy mezczyzni w dzisiejszych czasach

nie martw sie i sprobuj o nim nie myslec, bo to kurcze raczej nie jest Wentworth Miller ze Sakazanego na smierc za sluszny cel i fajny charakter itp hehe wiecie o co chodzi zreszta

zaloguj sie na serwisie randkowym i zacznij randkowac i zyc!!!

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując