2009-09-09, 10:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Cytat:
Napisane przez blondyna789
być może - nie wiem - nie miałam nigdy tego problemy, ale skądinąd słyszałam, że suka powinna mieć raz młode, ale teraz nie dam sobie ręki obciąć  wiem, że mogło to mieć związek z późniejszą sterylizacją czy coś. w każdym bądź razie - zanim się wysterylizuje sukę, to powinna wcześniej urodzić  no.. o ile ktoś mnie zrozumiał 
|
Blondyna ma rację, każda suczka musi choc raz w swoim życiu mieć maleństwa, zanim się ją wysterylizuje (chyba dobrze napisalam). Mojej koleżanki suczka zdechła po 1,5 roku, nie miała szczeniaków nigdy i dostawała co miesiąc zastrzyk żeby nie miała małych i zachorowała na raka szyjki macicy, biedactwo 
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------
Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997
No a mnie plecy nie bola nie mam gorączki,tylko strasznie piecze mnie przewod moczowy w srodku i od samego poczatku sikam z krwią teraz to i tak jakos lekko przechodze te zapalenie...w tamtym roku jak mialam co miesiac to w wannie lezałam w goracej wodzie prawie nie przytomna i tylko to koiło ten ból...łapało mnie zwłaszcza w niedziele jak lekarze nie przyjmują i nie mialam leków...  aż mi sie słabo robi jak o tym pomysle...
I każdy kolejny mały ból tam jest dla mnie dramatyczny....
|
Uciekaj prędko do lekarza!! Współczuje Ci tego bólu
|
|
|