Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część IX ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-09, 11:55   #1736
ninaad
Wtajemniczenie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IX ::..

Cytat:
Napisane przez Inesis Pokaż wiadomość
a ja myslalam ze ty chcesz cale 2 tyg super że te 4 dni wystarczyly ja mialam jeszcze po 4 ciagi na slodkie ale teraz narazie jest super i oby juz tak zostalo w glowie plan jest na najlbizsze 2 tyg - zobaczymy jak pójdzie z realizacja . a ja nigdy nie wiem czy ty masz jeszcze cos do zrzucenia czy poprostu pilujesz sobie wagi i napadów?
chciałabym jeszcze kilka kg zrzucić (patrz podpis) ale w sumie aż takiego parcia nie mam, bo nie wyglądam źle. Fakt, dobrze by było trochę mieć mniej w udach np, ale to raczej kwestia ćwiczeń niż diety
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Za mało to raczej nie jem. Na SB mam ciągłe wrażenie, że jem strasznie dużo. Po prostu lubię słodycz (stąd albo ciągła ochota na 'coś' słodkiego), owoce, jak i produkty mączne - obojętne czy to biała mąka czy jakaś inna - ale kluski, naleśniki, placki ziemniaczane, pierogi - to to, co uwielbiam, i od kilku lat głównie na tym żyłam - i o dziwo, wcale przez to nie tyłam. Lubię jedzenie na SB, smakuje mi, poza tym przekonuje mnie nie tylko do zdrowego odżywiania, ale w ogóle... zdrowego podejścia do dbania o siebie - tylko mi po prostu brakuje smaku takich rzeczy.
Warzyw ostatnio też było mało - ale kilka dni temu chyba za dużo ich zjadłam i się przejadłam po prostu, dlatego teraz miałam takie 2 dni, z trochę mniejszą ilością. Dzisiaj będzie już grzecznie
no ale przecież nikt nie broni jeść takich rzeczy na SB, trzeba tylko zwracać uwagę na ilość i jakość (produkty pp).

PS. Moje naleśniki - z mąki gryczanej, z farszem z czerwonej soczewicy i fety były pyszne
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora