2009-09-09, 13:46
|
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Napisane przez Koshatka
Dzięki.  Uwzięłam się bo już mam dość zapchanych szafek i kosmetyków wylatujących z każdego zakamarka.  Ostatnio już chciałam sobie w Ikei pudła kupić ale na szczęście mnie olśniło że mam pozbywać się gratów a nie tworzyć miejsca do schowania ich. 
|
rozsądnie brzmi ja właśnie dziś kupiłam pudełko na kolorówkę 
Cytat:
Napisane przez Koshatka
To zależy jak długo będziesz poza Warszawą.  Zawsze możesz kupić mini peeling Joanny (jeżeli to ma być do ciała) albo coś w saszetce do twarzy. 
|
do ciała, poza Warszawą będę do końca września 
Cytat:
Napisane przez Organzza
Chyba tak  ale potem możesz mieć problem w zużywaniu dwóch 
|
trzech 
Cytat:
Napisane przez Organzza
idę sobie zrobić maseczkę z zielonej glinki Argiletzu, na skroniach wyskoczyły mi dwie ogromne gule  nie mogłam spać na lewym boku, bo bolało od ucisku :/
|
dobra jest ta maseczka? nie ściąga za mocno? ja chyba kupiłabym białą, bo byłam nią zachwycona po użyciu saszetkowej Bielendy.
Cytat:
Napisane przez sleepy
Rzeczywiście fantastyczne  Ja bym kupiła, pod warunkiem że zużyjesz go do końca pobytu w domu. A to peeling do ciała?
|
tak, do ciała i najgorsze jest to, że mam ochotę na taki konkretny, wyczytałam, że fantastycznie ściera
Nagrzeszyłam strasznie. Przyszło moje zamówienie z DOZu. Trzy maseczki z Herbapolu Pruszków (mają świetne recenzje w KWC, a ja ostatnio wykończyłam kilka masek), olej ze słodkich migdałów, szampon Fitomed i lotion Seboradin do wcierania w skórę głowy. Bijcie!
|
|