Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inglot
Wątek: Inglot
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-09, 15:03   #1910
wścibiuszka
Zadomowienie

Dot.: Inglot

Cytat:
Napisane przez monisia811 Pokaż wiadomość
Tak tylko jest jeden problem pani BLONDYNKA ktora mi go sprzedała nie dała mi paragonu i uzyłam go juz kilka razy I co teraz sadzicie ze mi wymienią ? kurcze pojde do niej . Uwierzcie mi ze co rano jak nakladam puder czy roz mam całe kolana w włoskach a na buzi to co chwila włos z pędzla! Tylko ciekawed czy mi wymiena uzywany i bez paragonu
Co to w ogóle za stwierdzenie " pani BLONDYNKA"?? Jakie znaczenie w tej sytuacji ma kolor włosów??!! Sprawa z paragonem tez wydaje mi się dziwna bo obsługa ma obowiązek dać ci go(najczęściej chowany jest do torebki z zakupami bo takie zasady obowiązują w Inglocie). Być może wyrzuciłaś go niechcący.... Gdzie konkretnie kupowałaś te pędzle?
Poza tym nawet jeśli kupiłaś felerny towar to nie jest to wina "pani Blondynki" i wyżywanie się na niej i grożenie nic Ci nie da... Tym bardziej jeśli nie masz paragonu....
Moim zdaniem, też nie ma co panikować bo to, że włoski wypadają z pędzli to normalne, używam pędzle wielu firm i każdy na poczatku mniej lub więcej ich gubił. Któraś z wizażanek napisała, że pędzle zaczęły się puszyć.... Trzeba brać pod uwagę, że jest to produkt profesjonalny i trzeba o niego odpowiednio dbać- kiedy się je wypierze, należy dobrze "wygłaskać" pędzelki i będą jak nowe. Wystarczy spojrzeć na pas z pędzlami, który nosi obsługa w Inglocie- te pędzle są używane codziennie i mają czasami nawet po kilka lat a bardzo często wyglądają jakby nie były używane.
Moja rada... podejdź do sprawy ze spokojem i nie pisz w ten sposób bo możesz kogoś po prostu urazić.

Ciężka praca popłaca...
Rozwijam się jako:

wizażystka

wykładowca wizażu
Lipstick Studio
wścibiuszka jest offline Zgłoś do moderatora