2009-09-09, 15:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Napisane przez kaska87
mi się już nie chce  chcę zamówić suknię i koniec 
|
ja tak samo
Cytat:
Napisane przez Samoa
super taniec  Ale w tej Twojej poprawinwej sukni wyglądasz dobrze a jest dopasowana, wiec nie rozumiem dlaczego mialabyś źle wyglądac w rybce. Jak masz kształt klepsydry to powinnaś dobrze wyglądać, zwłaszcza w takiej typowej rybce do której trzeb amiec długie nogi 
|
powiem ci tak.. koleżanka która mnie widziała w rybce mówiła ze ślicznie wyglądam ale ja się w niej w ogóle ślubnie nie czułam.. czułam się w niej jak w normalnej sukience tylko ze białego koloru.. a wazne jest to żeby się dobrze i pięknie czuć w sukni slubnej a nie tylko podobać innym. ja sie lepiej czuję jak mam suknię a pod nią halke na kole- i swobodniej można nogami przebierać i po prostu czuję się w takiej sexy i ślubnie
Cytat:
Napisane przez kaska87
ja tak miałam jak mierzyłam suknie, które mi sie nie podobały, kazałam natychmiast je ściągać i nara im, ale przy Carrerze i W1 mogłam sobie stać i się podziwiać 
|
żebyście widziały jakie ja mam miny jak mierzę brzydką albo nijaką suknię hehehe aż mnie siostra zbeształa ze mogłabym aż tak nie okazywać swojej niechęci hehehe ale jak zmierzyłam Kate to nie chciałam jej zdejmować- a jak już ją zdjęłam to poprosiłam zeby móc ja jeszcze raz włożyć 
Cytat:
Napisane przez kaska87
w ogóle pamiętacie ja pojechałam mierzyć Funy
|
ja pamiętam i tak się właśnie zastanawiam czy nie miałabym ochoty jej zmierzyć na allegro jest teraz i średnio mi się podoba na tej babce ale kto wie Kasia ile ona kosztowała nowa??????
|
|
|