Wątek
:
Starania o dziecko
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-09-09, 18:50
#
360
macocha19
Raczkowanie
Dot.: Starania o dziecko
Cytat:
no ja takiej silnej woli nie mam macocha jak z twoja silna wola ?? ja to ojej...
Sadnerinka
ja juz tyl;e testowałam i to zawsze przed @ wiec chyba samo mowi za siebie ale teraz dałam sobie słowo, ze nie zrobie juz nigdy wczesniej!!!musze dac rade
bo bezsensu kopować testy ( a wcale nie sa takie tanie!!!) zeby była tylko I krecha i zaraz przyszła ta cholerna @.... mam nadzieje ze mi sie uda. narzzie jestem przed owu wiec dobrze misie mówi
agnes
no masz racje -stranka są super
chociaz wiesz jak za długos ie strasz i nic z tego nei wychodzi to zaczyna to wkurzać... np. moja kolezanka ost mi mowila ze zna pare takich par ze tak bardzo chca dzidzi i tak dłuuugo juz sie staraja ze ten sex dla nich stał sie juz taki monotonny, do tego stopnia ze mowia sobie:" no to juz chodz bo dzis mam owu..." i mozna powiedziec ze robią bo muszą....Nie chciałabym zeby tak było keids u mnie....dlatego trzeba szybko zmajstrować dzidzię
Myszolekk
ja sie nigdy nie szczepiłam na to i nawet ni myslałam o takim szczepieniu....
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------
jagna
wydaje mi sie ze jesli wyszła slabiutka krecha to chyba bedziesz za niedługo sie nam chwalić fasolką
ale wiesz j a tylko tak myśle, moge sie mylić bo nie miałam jecsze nigdy w zyciu II kresek (niestety) zamiast wydawac kase na testy a jesli chcesz bardzo wiedziec to idz jutro zrobić bete. Beta ma wiekszy procent skuteczności... trzymam kciuki a tak w ogole to planowana dzidzia??powodzonka
Engelchen
miałam negatywny wynik bo za wczesnie robiłas
nic sie nie martw i czekaj cierpliwie, a zobaczysz ze za tydzien we srode pochwalisz nam sie II kreseczkami
Wyślij prywatną wiadomość do macocha19
Znajdź więcej postów macocha19