Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kurs uwodzenia, czyli jak uwieść kobietę w 10 minut ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-10, 10:26   #24
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: kurs uwodzenia, czyli jak uwieść kobietę w 10 minut ;)

Cytat:
Napisane przez EasyPUA Pokaż wiadomość
Ciesze się, że w tym temacie pojawiła się wesoła atmosfera i wszyscy się śmieją. Odpowiadając na pierwsze pytanie mam 20 lat, więc jestem młodym gówniarzem, którego dorosłe życie nie jest obfite w doświadczenie. Nie przypadkowo trafiłem na ten temat zamieszczając kilka skromnych notek. Zazwyczaj to jednak mężczyźni znają się na uwodzeniu kobiet, zaś kobiety tylko śmiesznie teoretyzują - więc moje wypociny są na darmo, popełniłem 2 posty za dużo dając się ponieść ciekawości, ale przynajmniej jest śmiesznie hehe
Uwodzenie to gra dwóch stron. Nie uwiódłbyś żadnej kobiety, która nie chciałaby być uwiedzioną. Warto o tym pamiętać. Oczywiście są różne kobiety takie które całkiem świadomie podejmują grę i takie, które w tą grę dają się wciągnąć niejako mimo woli. Jednak tylko skrajne przypadki idiotek nie rozumieją o co chodzi i bezmyślnie łapią się triki. Zdecydowana większość na nie się łapie bo chcą być złapane lub chcą aby facet myślał, że je złapano więc poddają się męskim zabiegom przy okazji stosując też własne.