2009-09-10, 18:27
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Napisane przez madzinek87
No obronę mam jak będę miała wyniki z egzaminu (egzam w sobotę  ) ale plan jest na poniedziałek z obroną o ile panie profesor zechce sie prace sprawdzać.... a w niedzielę jeszcze na chrzest jadę... normalnie wściekli się  Ale będę Matką Chrzestną 
|
będzie dobrze :k ciuki:dasz radę
Cytat:
Napisane przez jozia
No znalazłam, tylko w przeczkolu się zgubiłam  Jak znalazłam klasy to Marcelka nie było i poszukiwanie po przedszkolu i znowu się zgubiłam  W końcu się dostałam na główny korytarz i znalazłam Marcelka z Panią chodził po przedszkolu i wyglądali na mnie, ale to już dałam się Marcelkowi prowadzić bo ze mną by się zgubił  Ale ze mnie łoś ja myślałam ze (przeczkole a to się pisze przedszkolu).
Teraz bede dopiero obiadek zajadała bo bawiłam sie z Marcelekiem.
Powiedźcie mi dziewczęta. Ponieważ kupiłam sobie preparat na wybielenie zębów i faktycznie po pierwszym użyciu widać już efekty, ale jest problem, mianowicie ja mam "1" Martwą i ona się zrobiła dużo ciemniejsza i po wybieleniu nic ona zupełnie nie reaguje. I boje się dalej używać żebym nie wyglądała jak oferma z białymi zębami prócz jedynki:/ 
|
Joziu ale żaden preparat do wybielania nie wybieli Ci martwych zebów czy plomb niestety, na opakowaniach preparatów wybielających powinna być taka informacja. Jak używałam kiedyś treswhite to była na opakowaniu taka informacja. NIe wiem co Ci poradzić może pójdź do dentysty to on coś zaradzi, no naprawdę nie wiem
|
|
|