Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-10, 18:32   #2103
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Szczerze? To tak jak ja...
Oj chyba nie, bo Ty chociaż zdajesz coś na R

Cytat:
Napisane przez evenstar Pokaż wiadomość
tyneczka i paula-zla, z czego piszecie maturke i na jakich poziomach?
Jestem w humanie mimo, że nie lubię historii i teraz już polskiego przez swoją nauczycielkę. Zdaję polski, matmę, angielski i biologię. Nie wyobrażam sobie zdawania czegokolwiek na poziomie rozszerzonym. Polski - nie piszę, aż tak dobrze. Ang - nie mówię dobrze, wręcz fatalnie, na matmę R jestem za głupia, a na biologię się nie przygotuję, bo rozszerzony poziom tak trochę pod chemię podchodzi

Cytat:
Napisane przez Luthien Inglorion Pokaż wiadomość
No to dziewczęta i ja się dołącze W tamtym roku miałam przez... miesiac.. troche to bylo nie fer wobec niego bo zakochana bylam w innym (wtedy od roku) i nadal jestem, chociaz postanowilam sobie dać spokoj i otworzyc się na kogos innego, nowego, ktorego mam zamiar wnet poznac Po ostatnim 'zwiazku' leczylam sie rok! Tragedia to byla. Dziekuje Bogu za przyjaciol, ktorzy otworzyli mi oczy! Teraz czekam na tego jedynego.. wszystko przychodzi samo, w momencie w ktorym sie tego nie spodziewa! Dodam jednak ze samej źle mi nie jest xD
Witaj Zaraź mnie....

Co do tańca - każdy styl tańca jest trudny i przydałoby się być wysportowanym. Na co innego kładzie się nacisk w każdym ze styli. Miałam styczność i z towarzyskim i z hh. Bądź co bądź jeśli ktoś chciałby tańczyć towarzyski sportowo, to trzeba liczyć się ze sporymi kosztami i ja m.in. dlatego zrezygnowałam. Przyswoić podstawowe kroki na kursie jest bardzo łatwo, ale żeby to jeszcze wyglądało, ba! wyglądało jak to się widzi chociażby w Tańcu z gwiazdami (mówię tu o tancerzach, a nie pseudo gwiazdkach), to trzeba włożyć bardzo dużo wysiłku. Przeprosty kolan, wirujące biodra, centrum na właściwym miejscu, wyprostowana sylwetka, wyciągnięta szyją, prowadzenie stóp etc. Sporo tego. Hip hop, też prosty nie jest - trzeba umieć poruszyć całe ciało, sprawić żeby było giętkie, ale jednocześnie by wykonywane ruchy były spięte. Oprócz tego zdolności akrobatyczne też by się przydały. Oj kiepsko wytłumaczyłam

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora