Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-11, 10:32   #162
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Witajcie!
Czy Wy oszalałyście? Ja tu wstaje i normalnie Jak szłam spać to była zaczęta 3 strona i coś koło 63 postów, a dziś tyle czytania! Mam problem, bo mi się już mylą wasze imiona za co z góry przepraszam. Cieszę się, że są tu i starające się i już zafasolkowane. Jak zwykle trzymam za Was wszystkie kciuki. Dziś się nie mogę za bardzo udzielać, bo postanowiłam odwiedzić rodzinę Jak wrócę to się zamelduję.
Udanego dnia.
Ciekawe kiedy pojawi się pierwsza wiadomość o nowej fasolce?
Poczekaj, w takim tępie za tydzień powstanie nowa część. a swoją drogą to dziewczyny rozkręciły się na "swoim" wąteczku, nardziej niż na ciążowym. Ale ja się ciesze, bo jest co poczytać. i to prawda Wizaż uzależnia!!! Mój tż już wypytauje co ja robię tyyle na tym necie. A co mu powiedziec?Nie przejmuje się

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez macocha19 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny pragnę do Was dołączyć -super wątek, naprawde bardzo mi sie podoba co po niektorych juz tutaj znam... ale moze ja sie przedstawie -mam na imię Asia i mam... yyyh (no az mi głupio ze ja jedna taka młoda -oczywiście nie chce nikogo urazić 30stka to jeszcze młodość ) no ale wracajac do tematu mam 21 lat od roku jestem mężatką ( z wyboru, z miłości) i od 10 cykli stramy sie o dzidzi Nie pracuję, zajmuję sie domem no taka kurką domową , ale kocham to no wiec dołanczam do Was (jesli oczywiscie mogę) a ze starankami to u mnie tak ze jak 30 przyjdzie @ (OBY NIE PRZYSZŁA!!!) to jedziemy do ginka i bedziemy sie badać, bo chyba same przyznacie ze 10 miesiecy to troche długo?? pozdrowionka i życze miłogo dnia
No witam Panią z poprzedniego wątku!! Pisalam tam do Ciebie!!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora