|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Napisane przez mtynai
liczy się, masz coraz więcej punktów do rankingu w Plebiscycie na Ciotę Roku 2009
|
Wygram?

Cytat:
Napisane przez anniaa
Dzien Dobry rownież zdaje mature w 2010 roku
co planuje zdawac:
polski - PP, matma-PP, angielski-PP, BiologiaPR, Chemia PR .
|
Hej 
Cytat:
Napisane przez parodia
Oczywiście, że się liczy, Cioto!
Słyszałam, że ma być różowa, ale jest aż tak?
Ja też chcę wiedzieć, o co cho... Odezwij się na gadu, jak będziesz
Miałam kartkówkę ze słynnego angielskiego i.. nie wiem, jakim cudem dostałam 5
|
Noo W życiu takiego odcieniu różu nie widziałam Może jakoś w paintcie uda mi się odtworzyć i wstawię obrazek to zobaczycie 
Ależ wiesz o co chodzi Dziś się okaże ...
Gratki Zdolniacha 
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14173094]dostalam dzisiaj pierwsza jedynke w tym roku szkolnym[/QUOTE]
Gratki 
Cytat:
Napisane przez mtynai
Beata mnie naciągnęła na 35 minut rozmowy przez telefon
pogoniłam ją do bio, udaje, że się uczy, o. ! 
|
Nie udawałam Uczyłam się od 15 do 22 z dwiema przerwami- na rozmowę z Tobą i na mycie 
A rano wstałam o 7 i uczyłam się jeszcze 1,5 h , ha ! 
Cytat:
Napisane przez Variance
Witam, także w tym roku zdaję mature ;] Variance - Karolina, woj. pomorskie, polski pp+pr, angielski pp, matematyka pp i chyba pr, historia pr, WOS pr, biologia pp
zamierzam dostać się na UG na psychologię, ktoś jeszcze z Was ma zamiar? 
a i tak, jestem na tyle szalona, że mimo rozpaczy nad obowiązkową matmą, chciałabym ją także zdawać na rozszerzeniu ; o
miło mi ;D
|
Cześć 
Cytat:
Napisane przez Waniliova
Cześć Wam
rany ale jestem wkurzona ;/ dopiero drugi tydz szkoly a juz mam dosc;/ mamy tyle lekcji ze masakra  7, 7, 8,9, 7 :| MASAKRA!!!  dodali nam dodatkowy angielski (mimo ze mamy 7 razy w tyg!), polski ;/
|
Co? O jaaa, tyle angielskiego To mi się 4 h nie chce siedzieć xD
Cytat:
Napisane przez parodia
Leń się miał uczyć! 
|
I tak było 
Martyna, czemu mi powiedziłaś przez telefon, że dziewczyny po mnie zaczęły jechać jak to TY zaczęłaś? 
Cytat:
Napisane przez Karmenka
On jest mistrzem takich wizyt. Przyjmowałam go już w pidżamie, szlafroku, z maseczką na twarzy itp, itd. 
|

--------------------
Spr. dziś nie było W poniedziałek będzie, więc tego, dziś, jutro i w niedzielę po 2 h z bio A oprócz tego 100 zadań z matmy (30 na lekcję z podstawy, 70 na fakultet z rozszerzenia xD), 50 zadań z chemii , jeszcze spr. z chemii (czyli jakieś 3-4 h na nauki na spr), zadania maturalne z angielskiego, 'Chłopaki' ( streszczenie przeczytam). Zapowiada się interesujący weekend xD Zrobię dziś przynajmniej matmę
Czas edycji: 2009-09-11 o 14:39
Powód: literówka
|