2009-09-11, 18:33
|
#567
|
|
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2009-07
Wiadomości: 799
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Cytat:
Napisane przez agus30
Słuchajcie dziewczyny,czy w waszych miastach w sklepach lub marketach są jakieś konserwy rybne w sosie własnym lub innym które można jeść  ?Nie licząc tuńczyka bo tego pod dostatkiem.
Jeśli chodzi o serek naturalny homogenizowany 0% to w moim mieście w sklepie Stokrotka znalazłam taki właśnie 120g z Ostrowi .Zawartość białka 12 g, węglowodny3 g, tłuszczu 0%.Myślę,że taki spokojnie można wcinać. 
|
Ja kupuję łososia alaskiego w sosie własnym,bo jakoś na tuńczyka nie moge patrzeć.Ja też jestem ciekawa czy inne gatunki ryb można dostać oczywiście w sosie własnym?
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------
Cytat:
Napisane przez znaszmnie9
Gofry
1 szklanka mąki kukurydzianej
3 jajka
1 szklanka wody
słodzik
Żółtka odzielic, dodac wody i zmiksowac,powoli dodając mąkę. Białka ubić ze słodzikiem na sztywna pianę.Wymieszac wyszystko razem i do gofrownicy.
niech wam dobrze służą!  <mniam>
|
Pewnie te gofry są pyszne ,ale ja się zastanawiam co z tą mąką?Szkalanka to bardzo dużo ,więc może ktoś mi wyjaśni jak to jest,ja uważam że to za dużo .
|
|
|