Dot.: jaka sukienka na studniówke 2010 do takiej figury??
ja mam ten sam problem co Ty:p
nie mam pojęcia co na sródniwke zalożyc. rozmiarowke ubrań taka sama jak Ty noszę, jestm nizsza gdyz mam 161 cm wzrosyu i ciemna karnacje reszta taka sama w tamtym roku byłam z kolega na studniowce miała czerwona sukinke do kolana od biustu sie rozszerzała, zachwalali ja wiec chyba pasowała w tym roku mysle o czyms obsilym zeby pokazac jka nas matka natura storzyła oczywiscie musi byc to cos w czym bede mogla sie ruszac i dobrze czuc. Niestety konkretnego fasonu nie mam..
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------
Cytat:
Napisane przez itaa58
ja mam ten sam problem co Ty:p
nie mam pojęcia co na sródniwke zalożyc. rozmiarowke ubrań taka sama jak Ty noszę, jestm nizsza gdyz mam 161 cm wzrosyu i ciemna karnacje reszta taka sama  w tamtym roku byłam z kolega na studniowce miała czerwona sukinke do kolana od biustu sie rozszerzała, zachwalali ja wiec chyba pasowała w tym roku mysle o czyms obsilym zeby pokazac jka nas matka natura storzyła  oczywiscie musi byc to cos w czym bede mogla sie ruszac i dobrze czuc. Niestety konkretnego fasonu nie mam..
|
Soorki za błędy- literówki...