2009-09-13, 19:33
|
|
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lolita Lempicka edt, Heidi Klum "Me" edp
Cytat:
Napisane przez Mia1612
Ok, rozumiem Cię doskonale  Ja też ostatnio dość ostrożnie staram się dobierać zapachy  Hmm bardzo chętnie wzięłabym do Zena te niecałe 15 ml Naomi Campbell. To nie będą jeszcze równe pojemności, ale nie wiem czy zgodziłabyś się odlać mi jeszcze trochę balsamu Stapiz Sleek Line? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyż od dawna chcę go przetestować  Zauważyłam, że polujesz na Apparitiony.. Ja z tego co pamiętam mam odleweczkę Apparition Sun, chciałabyś ją jako gratis ode mnie? 
|
Miła Mia 
Uważam, że taką wymiankę da się wykonać i z przyjemnością zrobię odlewkę balsamu Sleek Line Tylko nie wiem na razie ile go będę mogła odlać, ponieważ będę musiała zdobyć jakiś pojemniczek, a odleję Ci go na tyle, żeby na parę wykorzystań spokojnie Ci starczyło + gratiski do przesyłki z mojej strony 
To co? Wymianka? Zenek Summer + Cat Deluxe At Night ( + odlewka balsam) za Lolitkę edt?
Tylko....gdyby faktycznie doszło do wymiany adresów na PW i wymianki, to ze względu na malutką ilość przekupek prosiłabym abyś wysłała swoją przesyłkę jako pierwsza 
Czekam na decyzję w Twoim wątku, z Twojej strony Zajrzę tu jutro, dobranoc
Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2009-09-13 o 20:56
|
|
|