2009-09-13, 21:23
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Cytat:
Napisane przez neura
Witajcie ja nie wierzyłam wiec sprawdziłam dziś na wadze rodziców na której ważyłam sie na początku diety ... po 5 dniach W+P na wadze znów 0,7 kg mniej . jupi z tej radości aż sobie pofolgowałam i zjadłam kilka mrożonych truskawek  pewnie za to z 2-3 dni dłóżej bedę na 2 fazie .
u mnie na początku waga spadała wolno, teraz to juz istna równia pochyła , przez 1,5 miesiąca prawie 7 kg mniej . Mój facet coraz bardziej namawia mnie że tyle wystarczy , nawet mi dokuczył że zaczynam mieć chłopięcą figurę ale jeszcze brzuch i wałeczki na bokach są do zlikwidowania , raz a dobrze nie poddam się ...
także dziewczyny jeżeli na początku waga leci wam powoli i nie poddawajcie się jestem przykładam że u mnie konkretnie ruszyło dopiero po miesiącu ....
|
neura! pieknie zeszlas z wagi. Ja mam taka sama wage wyjsciowa wiec chyba uwierze ze mozna!
dziekuje za odpowiedzi odnosnie serkow bez tluszczu i oleju parafinowego. Przyznam, ze bardzo pomocne sa dla mnie wasze rady gdzie mozna jakie przysmaki dostac - szczegolnie ta szyneczka z Biedronki.
|
|
|