Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-14, 10:01   #1036
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

hej dziewczyny to znowu ja

Asiuulka rzeczywiście masz fgłupia koleżankę... nieodpowiedzianlną. normalnie kazdy by powiedział że za młoda na dziecko i jeszcze nie gotowa skoro tak do tego ppodchodzi... ja temu dziecku współczuję jak sięurodzi.. biedne teraz a potrem to już zupełnie.....

nie było mnie wczoraj bo miałam taki kiepski nastrój że nawet na kompa nie chciało mi sie wchodzić. znowu nie zaliczyłam tej anatomii i jestem zdołowana tym faktem normalnie a nastepna poprawka dopiero w lutym i 200zł kosztuje.. ja wszystko zpaomne do tego czasu...!! najbardziej mnie wkurza ze narawde sie uczyłam tylko mi pyt., nie siadły

samanthha zapytaj bo to w kazdej szkolae inaczej wygląda.. ja chodze na zaoczne i mam zajecia od 8.00 do 20.. przez sobote i niedziele i tez nie jest łatwo..ale dziekanki nie biore bo bede rodzic akutrat pzred sesja a potem do końca drugieso semestru mam urlop macierzynski to dam rade. ty przynajmniej masz trzeci rok a ja dopiero drugi..

Edytowane przez paprotka86
Czas edycji: 2009-09-14 o 10:10
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora