Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-14, 13:08   #4180
anez00
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez andziuleczyka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Widze tutaj głowy pełne pomysłów, do których moja chyba nie należy :P Zbliża sie dzień chłopaka a ja kompletnie nie wiem co kupić swojemu... W sumie nie jestesmy ze soba dlugo (jakies 4 miesiące), ale mimo to chciałabym go czymś zaskoczyć, zwłaszcza, że jeszcze nic ode mnie nie dostał (nie bylo okazji). Na urodziny i imieniny które obchodzi za 2-3 miesiące pomysł mam, ale chciałąbym poznać Wasze opinie na ich temat
Urodziny - planowałam kupic mu breloczek-otwieracz do piwa z uwagi na fakt ze jest fanem piwa. breloczek swieci sie i ma symbol pilki noznej, która uwielbia. Do tego żeby go jakoś zaskoczyc chce zrobic mu niespodzianke i przekazac gazete codzienna z artukułem o nim na pierwszej stronie znalazlam fajna stronke na ktorej jest to mozliwe, dodatkowy oprawiony w ramke egzemplarz dostanie na pamiatke ;P
Imienieny - jako ze uwielbia pilke znalazlam fajny budzik wlasnie w takim ksztalcie, ktorym mozna rzucac o sciane (i nie tylko) aby przestal dzwonic
Myslicie ze "cos takiego" ma szanse sprawic mu radosc?

Bo na ten nieszczesny Dzien Chlopaka niestety pomyslu nie mam, myslalam jedynie o jakims pucharze z grawerem poza tym komletna pustka w glowie

Kochana masz świetne pomysły! no genialne!!! czy mogę prosić Ciebie o przesłanie linku do zrobienia tej gazetki ?
anez00 jest offline Zgłoś do moderatora