Cześć Dziewczyny!
Widze tutaj głowy pełne pomysłów, do których moja chyba nie należy :P Zbliża sie dzień chłopaka a ja kompletnie nie wiem co kupić swojemu... W sumie nie jestesmy ze soba dlugo (jakies 4 miesiące), ale mimo to chciałabym go czymś zaskoczyć, zwłaszcza, że jeszcze nic ode mnie nie dostał (nie bylo okazji). Na urodziny i imieniny które obchodzi za 2-3 miesiące pomysł mam, ale chciałąbym poznać Wasze opinie na ich temat

Urodziny - planowałam kupic mu breloczek-otwieracz do piwa z uwagi na fakt ze jest fanem piwa. breloczek swieci sie i ma symbol pilki noznej, która uwielbia. Do tego żeby go jakoś zaskoczyc chce zrobic mu niespodzianke i przekazac gazete codzienna z artukułem o nim na pierwszej stronie

znalazlam fajna stronke na ktorej jest to mozliwe, dodatkowy oprawiony w ramke egzemplarz dostanie na pamiatke ;P
Imienieny - jako ze uwielbia pilke znalazlam fajny budzik wlasnie w takim ksztalcie, ktorym mozna rzucac o sciane (i nie tylko) aby przestal dzwonic

Myslicie ze "cos takiego" ma szanse sprawic mu radosc?
Bo na ten nieszczesny Dzien Chlopaka niestety pomyslu nie mam, myslalam jedynie o jakims pucharze z grawerem poza tym komletna pustka w glowie