Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Dostałam mailem projekt ogłoszeń i naklejek - co myślicie?
Aha, co do zakładki 'o mnie' na stronce. Naskrobałam kiedyś takie coś, ale to tylko brudnopis, i już mi się nie podoba...
Stworzenie tej szkoły jest realizacją jednego z marzeń jej właścicielki – magistra filologii angielskiej, absolwentki Uniwersytetu Gdańskiego, doświadczonej nauczycielki i lektorki. Wcześniej pracowałam już w gimnazjum, LO, szkole prywatnej i szkole wyższej, stąd szeroki wachlarz oferty kursów. Uczę tylko sposobami i metodami, które sama dobrze znam i sprawdziłam, które już stosowałam i pod względem których, oprócz wykształcenia i wiedzy teoretycznej, przeszłam odpowiednie szkolenia. Służę pomocą przy wyborze metody/kursu. Lubię angielski, i lubię uczyć, robię więc to, co lubię i staram się to robić jak najlepiej. Stawiam sobie wysoko poprzeczkę, możesz więc być pewny, co do jakości nauczania. Ponadto po prostu lubię ludzi, a dzielenie się swoją wiedzą daje mi niesamowitą satysfakcję. Oferta jest w zasadzie ciągle otwarta, dlatego, że i ja jestem wciąż pełna pomysłów i ciągle wymyślam nowe kursy J. Sama zresztą też ciągle się uczę i doskonalę.
I'll be dreaming my dreams with you..
|