Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-14, 15:16   #2674
BeaS
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
heeejaaa Rysie (z klanu ) ;**

wyspały się dzieciaki do szkoły?

byłam biegać słoneczko ładnie świeci
też kupiłabym sobie rower stacjonarny, ale nie mam funduszy
w pierwszej kolejności na mojej liście wydawania kasy są kozaki (Beata, te co Ci pokazywałam , chyba jednak je zamówię..), perfumy i.... maszyna do szycia postanowiłam się rozwijać jako krawcowa

Wstałam o 6, żeby z bio się trochę pouczyć i w sumie dobrze, że wczoraj nad tym nie siedziałam, bo i tak tyle co trzeba było to umiałam
A dziś popołudnie z chemią <3
A wiecie, że jutro mam dwie lekcje? Taki mam plan Codziennie po 7-8 h to chociaż we wtorki 2 i to na 11.35

O, to jednak zamawiasz? żeby nie okazały się za małe/duże
Ja też chcę rowerek stacjonarny
A wiecie jak on dużo daje? Kiedyś chodziłam codziennie przez 2 tygodnie na rehabilitację i musiałam po krio rozgrzać kolano na rowerku. Jeździłam po 10 minut (codziennie) i nogi mi tak zeszczuplały, że szok 10 minut Autentycznie

--------------------------

Ale jestem padnięta Prawie usnęłam w szkole.
Spr. z bio ok. Mam nadzieję A za tydzień będę miała kartkówkę z historii. Maaaaaamoooo

Wiecie, że dopiero zczaiłam, że mam za 3 dni egzamin?

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Zeby czlowiek, jak zacznie sie w sobote uczyc, to zeby sie do niedzieli do 5.30 rano uczyl... wrrr... A po tym spal 3 godziny, i kolejny dzien sie uczyl.
Chyba jednak przesadzam ...
No co Ty?! Aż tyle się uczysz?

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-09-14 o 15:17
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora